Share
Idee minunată: Expoziție fotografică inedită la Muzeul Maramureșean din Sighetu Marmației! În imagini, animalele sălbatice din județ (FOTO)

Idee minunată: Expoziție fotografică inedită la Muzeul Maramureșean din Sighetu Marmației! În imagini, animalele sălbatice din județ (FOTO)

Într-o lume în care omul se dovedește a fi, în realitate, factorul distructiv care dezechilibrează mediul natural, este lăudabilă orice acțiune care promovează grija față de frumusețile dăruite de Divinitate.

Maramureșul se mândrește cu faună și floră fabuloase. Împreună cu tradițiile populare, acestea constituie, cu adevărat, veritabilele atracții turistice cu care se laudă regiunea noastră de poveste.

Însă, pentru ca frumusețile să dăinuie veacurile, este nevoie să le protejăm. În acest context, zilele acestea am aflat despre o acțiune demnă de laudă. “Am inaugurat la Muzeul Maramureșului din Sighetul Marmației o expoziție fotografică care reprezintă fauna sălbatică din Maramureș.

Fotografiile sunt expuse în câteva din casele din cadrul Muzeului Satului Maramureșean, și prezintă natura sălbatică surprinsă în cadrul proiectelor noastre din județul Maramureș. Prin această expoziție punem bazele regenerării valorilor și bunăstării spațiului rural tradițional prin promovarea unei abordări durabile a dezvoltării locale”, au arătat reprezentanții WWF România. Felicitările noastre pentru inițiativă!

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu