Postare anunțuri

Pentru anunțurile de mică publicitate se completează formularul care se regăsește dând click pe butonul ADAUGĂ ANUNȚ din banda de sus a paginii principale sau pe butonul ADAUGĂ, de la secțiunea ANUNȚURI DIRECT. Trebuie completate toate rubricile anunțului, iar descrierea să fie lămuritoare. E recomandabil a preciza localitatea din care se trimite anunțul. La anunț se pot atașa maxim 5 imagini și/sau un video, toate având o rezoluție bună.

Accesare anunțuri

Anunțurile postate pot fi accesate din butonul ANUNȚURI, din banda de sus a paginii principale sau din butonul VEZI TOATE, de la secțiunea ANUNȚURI DIRECT. Se
poate ajunge la ele și dând click pe unul dintre anunțurile postate pe pagina principală, la secțiunea ANUNȚURI DIRECT, de unde puteți alege categoriile dorite, din tabelul din dreapta paginii.

Durata postării

Odată cu postarea anunțului, fiecăre utilizator primește un cont pe care și-l administrează singur. Când anunțul își pierde valabilitatea, utilizatorului îi revine obligația să-l dezactiveze. În caz contrar, administratorul nu își asumă responsabilitatea pentru telefoanele pe care le va mai primi autorul anunțului. După 30 de zile, anunțul este automat depublicat. Dacă anunțul rămâne valabil și utilizatorul dorește să fie postat în continuare, acesta îl poate reactiva din contul său.

Precizări

Administratorul nu acordă nicio garanție și nu-și asumă nicio responsabilitate pentru niciun produs sau serviciu făcut disponibil – sau oferit – de către o terță parte, fie ea persoană fizică sau juridică, prin intermediul directmm.ro sau prin orice legătură cu un site realizată prin orice modalitate. De asemenea, nu-și asumă nicio responsabilitate pentru niciun conținut apărut în orice anunț.

Administratorul nu e în niciun fel responsabil și nu va fi parte parte la monitorizarea sau realizarea efectivă a oricăror tranzacții dintre dumneavoastră și o terță parte ce oferă produse sau servicii prin intermediul website-ului. Tranzacția va fi guvernată de regulile agreate și consimțite de utilizator (în calitate de vânzător sau cumpărător) și terțul respectiv.

La anunțurile pentru Locuri de muncă, imaginile atașate sunt generice.