Utilizare. Utilizarea site-ului (accesul si navigarea pe acest site) – ca și a paginii de facebook a site-ului – constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecințele ce decurg din aceasta.
Administratorul site-ului își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare „utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile pentru utilizarea serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment. În cazul în care nu sunt de acord cu termenii și condițiile impuse, utilizatorii au opțiunea de a înceta accesarea site-ului.

Preluare. Informaţiile publicate de directmm.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Responsabilități. Administratorul nu își asumă responsabilitatea pentru inadvertențe, erori sau omisiuni sau orice utilizări neautorizate sau ilegale de conținuturi care încalcă drepturile de orice fel ale unor terți, persoane fizice sau juridice. Responsabilitatea pentru conținutul materialelor revine autorilor.

Acest site poate conține linkuri spre alte site-uri, care nu sunt proprietatea – și nici nu se afla sub controlul – administratorului. Administratorul nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul, politica, practicile sau regulile instituite de oricare alt site. Vă recomandam să luați cunoștință despre termenii și condițiile de utilizare pentru fiecare dintre site-urile pe care le vizitați când părăsiți site-ul directmm.ro.

Postarea de comentarii. Administratorul nu își asumă responsabilitatea pentru conținuturile comentariilor postate de către cititori. Administratorul își rezervă dreptul de a modera/bloca/ elimina comentariile postate de utilizatori care au un limbaj indecent sau injurios ori ireverențios sau al căror conținut ar putea leza integritatea și demnitatea umană, care sunt defăimătoare, amenințătoare, de hărțuire, cu conținut violent, care să instige la ură, la violență, la încălcarea legii sau la discriminare împotriva unui grup după rasă, religie, etnie, sex, vârstă, orientare sexuală ori îndeamnă la atacuri la persoane/instituții.

Campanii publicitare, promoții și anunțuri. Administratorul  directmm.ro își rezervă dreptul de a derula/desfășura în orice moment campanii publicitare și/sau promoții în orice secțiune din site prin sine însuși sau printr-un terț în nume propriu sau în numele unui terț. Campaniile și promoțiile derulate pe website nu necesită acordul vizitatorilor sau utilizatorilor site-ului. Spațiile și dimensiunea spoturilor publicitare și a promoțiilor, precum și modul de desfășurare și prezentare pe website nu necesită acordul vizitatorilor, iar orice schimbări, alterări, modificări ale spațiului și conținutului publicitar putând fi realizate fără anunț prealabil sau acord din partea vizitatorilor sau utilizatorilor.

Reflector. Această categorie conține materiale cu caracter de pamflet ce trebuie tratate ca atare.