Share
Bucurie și binecuvântare: Artista Vlăduța Lupău, mămică pentru a doua oară

Bucurie și binecuvântare: Artista Vlăduța Lupău, mămică pentru a doua oară

Mare bucurie în familia artistei Vlăduța Lupău! Aceasta a anunțat că va fi mămică pentru a doua oară, după ce în august 2022 a adus pe lume primul băiețel, pe Iair.

Marea veste a fost dată chiar pe scenă, în cadrul concertul pe care l-a avut în acest weekend la Sala Palatului. Se pare că cel de-al doilea bebeluș va fi tot băiat.

Pe rețelele de socializare artista a făcut și o postare emoționantă:

„O ființă mică… o să mă strige “mămică”. O altă minune Dumnezeu a pus în pântecele meu și va pune curând în viața noastră de familie.

Iair a fost binecuvântat să nu rămână singur pe lume și o să aibă un partener de joacă, de necazuri și bucurii, un partener sincer și loial pe viață!

În rugăciunile mele, mereu îi mulțumesc și îl rog pe Dumnezeu de sănătate … iar de curând am îndrăznit să-i cer “Doamne dacă vreodată vei mai binecuvânta casa noastră și familia cu un copil, aș vrea să fie cat mai curând ca să crească împreună cu Iair” și iată că… la fel ca de fiecare dată El mi-a ascultat rugăciunea. Ce mare binecuvântare!

Așadar, minune care vei veni veni în viața noastră, vreau să știi că mami, tati și frățiorul tău te așteptăm iar iubirea noastră se va înmulți nu se va împărți.

Ce mai vreau să știi și ce i-am spus și fratelui tău…
…nu-ți promit că îți voi da marea și sarea în viața ta, dar îți promit că te voi învața să-L iubești pe Dumnezeu și atunci El îți va da tot ceea ce îți dorești! Crede-mă!

Te iubesc minune, cu drag mami!”.

Totodată, Văduța Lupău a lansat ieri cântecul „Mama”, iar în videoclip apare alături de familia sa.

„Acest cântec, superb zic eu, marchează un moment special din viața noastră. Vă invit să ne fiți alături la o mare bucurie și de acum înainte să rămână ca un imn al tuturor mamelor. Mi-ar plăcea să aud acest cântec la toate petrecerile de botez și să știu ca sunt cu voi! Vă iubesc, Vlăduța!”, a precizat Vlăduța în descrierea videoclipului.

Felicitări, sarcină ușoară și un copilaș sănătos!

L.C.H.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu