Share
Bărbat de 34 de ani, recuperat după ce s-a rătăcit în Munții Maramureșului

Bărbat de 34 de ani, recuperat după ce s-a rătăcit în Munții Maramureșului

Un bărbat de 34 de ani din Ucraina a fost recuperat, azi-noapte, de către salvatorii montani în echipă cu polițiștii de frontieră, din Munții Maramureșului. Bărbatul acuza dureri de picioare și era în imposibilitatea de a se deplasa. „La caz se deplasează un echipaj al Salvamont Maramureș care va face joncțiunea cu o echipa a Poliției de Frontieră Poienile de sub Munte urmând să urce împreună sus în munte pentru recuperarea cetățeanului ucrainean”, trnasmiteau cu o zi în urmă salvamontiștii maramureșeni.

Câteva ore mai târziu, echipa de salvatori anunța că a ajuns la bărbatul rătăcit. „Salvatorii montani împreună cu echipajul Poliției de Frontieră Poienile de sub Munte au reușit să îl găsească pe ucraineanul de 34 ani. Acum îl pregătesc pentru coborârea de pe munte și în următoarele două ore îl vor coborî până în locul în care echipajul medical de pe Ambulanță va avea acces pentru a-i face investigațiile medicale”, mai scriau salvatorii.

În cursul nopții, în jurul orei 01.00, bărbatul a fost coboât de pe munte și a fost predat echipei medicale venite în sprijin.

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu