Share
Nesimțire în plină pandemie: Asfalt presărat cu iarbă în Săliștea de Sus, cum nu există în România; Care a fost răspunsul administrației locale (GALERIE FOTO)

Nesimțire în plină pandemie: Asfalt presărat cu iarbă în Săliștea de Sus, cum nu există în România; Care a fost răspunsul administrației locale (GALERIE FOTO)

O situație gravă ne-a fost semnalată de cititorii noștri din Săliștea de Sus. Conform legislației, unitatea administrativ-teritorială figurează ca și oraș. Dacă e să analizăm bine, oamenii trăiesc ca la sate. Grav este că administrația locală are senzația că e singură pe pășune și că nimeni nu îi cere socoteală.

Sigur că primarul pseudo-orașului va cârcoti că e un scandal politic. Însă, dacă privim cu atenție situația, vom vedea că e grav ce se întâmplă acolo și nimeni nu a atras atenția. Evident, contracandidatul longevivului Iuga a atras atenția că în pseudo-orașul maramureșean se întâmplă grozăvii.

„După cum puteți veda atât în poze, cât și citi în comentariile localnicilor la postarea de pe rețeaua de socializare, lucrarea este de mântuială, facută cu scopul de a câștiga câteva voturi acum înainte de alegeri. Este de necrezut că primarul orașului a ales să arunce aproape 100.000 de euro din bani publici pentru a turna un strat de 5 cm de pietriș cu smoală direct peste pământul prăfuit și peste partea de vegetație. Puteți vedea asta inclusiv la descrierea lucrării de pe platforma SEAP.

Un alt lucru interesant este că au făcut tot posibilul ca lucrarea să coste sub 100.000 de euro pentru a putea fi atribuită direct, adică fără licitație, de către primar, unei firme din Borșa, care din informațiile pe care le am si-a schimbat (nu se știe din ce motive?!) denumirea din S (n.red. – moderat) SRL în C (n.red. – moderat) T(n.red. – moderat)  SRL, care urmează să asfalteze și în Șieu, unde culmea, primarul e tot PSD. Cam multe coencidențe, nu? Înainte să în chei, vreu să solicit pe această cale autorităților statului să verifice cu atenție această lucrare!” -a declarat Cristian Opriș.

DirectMM.ro a solicitat punctul de vedere al primarului Ștefan Iuga. „Lucrarea e făcută conform stas-urilor în vigoare.Mi se pare bine” – a declarat Ștefan Iuga, după care a făcut niște precizări total inexplicabile, după care ne-a închis telefonul direct în nas. Logic, nu? Așteptăm un punct de vedere oficial al administrației locale, după ce vor efectua verificările de rigoare. Apropo, asfaltul a fost turnat în jurul datei de 1 aprilie. Sperăm că nu a fost o păcăleală, fiindcă ea există și acum.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu