Share
Ionel Bogdan: Am obținut finanțări pentru proiecte de 600 de milioane de euro în Maramureș. Asta vreau să facem și în Baia Mare

Ionel Bogdan: Am obținut finanțări pentru proiecte de 600 de milioane de euro în Maramureș. Asta vreau să facem și în Baia Mare

Președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, a făcut o declarație de presă în care vorbește despre realizările sale, după trei ani și jumătate de mandat la președinția CJ Maramureș. Astfel, la apropierea de finalul mandatului, Ionel Bogdan arată că în cei trei ani și jumătate a reușit să acceseze fonduri pentru proiecte în valoare de 600 de milioane de euro, cu un portofoliu de proiecte de peste 2 miliarde de euro. „Am pus Maramureșul și maramureșenii pe primul loc. Nu doar am spus-o”, a arătat el în cadrul declarației publice făcute. „Drumul Nordului era la 10% gradul de execuție (când a preluat mandatul, n. red.) și într-un an de zile l–am dus la 100%”, a menționat el.

„Voi spune doar că zero fonduri europene în patru ani (pentru fosta conducere, n. red.) versus 600 de milioane de euro în trei ani și jumătate. Despre asta este vorba. Asta vreau să facem la Primăria Baia Mare. Să scoatem Municipiul Baia Mare din zona gri”, a mai menționat el.

În perioada 2016-2020 au fost depuse proiecte în valoare de 29.5 milioane de euro, 7,5 milioane euro proiecte contractate din fonduri europene.

Ionel Bogdan promite, înainte de începerea campaniei electorale, că va duce o campanie corectă și transparentă. „Nu voi face o campanie murdară, așa cum nu am făcut în toți anii de când sunt implicat în politică. Voi face o campanie dedicată oamenilor, voi merge în fiecare cartier în continuare, voi dIscuta cu oamenii transpartent, deschis, pe proiecte și pe problemele pe care le au oamenii”, a mai spus Ionel Bogdan.

Ionel Bogdan, specializat în proiecte europene, și-a construit o echipă puternică de specialiști în spate care îl susține în realizarea proiectelor și obținerea finanțărilor pentru ele. Dacă va veni cu această echipă la Primăria Baia Mare, este o șansă să vedem cu adevărat o evoluție pentru oraș.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.1 Comentariu în această postare

  1. Tu singur sau partidul? Că asta fac toți, de parcă au adus de acasă milioanele de euro. Dar când s au împărțit banii ați dat echitabil la toate primăriile indiferent de culoare politică? NU, că așa e la noi, rahatul atrage tot rahat. Să nu mai aud de PNL și PSD indiferent de cine e sub aceste culori.

    Răspunde

Lasă un comentariu