Share
Primul zbor după izolare: Pavel Bartoș a venit în Baia Mare. Ce a învățat cunoscutul actor că se face musai în Maramureș

Primul zbor după izolare: Pavel Bartoș a venit în Baia Mare. Ce a învățat cunoscutul actor că se face musai în Maramureș

În acest sfârșit de săptămână, Muzeul Satului din Baia Mare găzduiește evenimentul „MândrIE maramureșeană”, ediția a VI-a. Printre invitații speciali se numără și Trupa Subcarpați, respectiv cunoscutul și îndrăgitul actor Pavel Bartoș.

„Primul zbor după izolare. Să avem o bună decolare spre Baia Mare, unde maine seara avem vizionare! Filmul Romanian Tradition! V-am pupat! Muzeul Satului Maramuresean, MândrIE maramureșeană”, a scris vineri Pavel pe o rețea de socializare.

Actorul a revenit apoi cu o fotografie inedită, în care se află la masă, cu un pahar de pălincă moroșenească în mână. Iubitul actor a comentat, în stilul său caracteristic: „Tradiția spune că atunci când ajungi în Maramureș trebuie să bei apă sfințită. V-am pupat!”, a arătat Pavel Bartoș. Într-o postare de astăzi, actorul a arătat fanilor și cum arată… micul dejun luat în Baia Mare, care i-a generat o stare de bine.

Imediat după concertul Subcarpați, la Muzeul Satului, va avea loic, în intervalul 21.30 – 22.00, Pavel Bartoș & Dan Iosif – sesiune Q&A despre realizarea „Romanian tradition”, iar apoi, în intervalul 22.00 – 22.30, avea loc proiecția primului scurtmetraj realizat de Pavel Bartoș, „Romanian tradition”.

C.Ț.

Citește și

În weekend: Pavel Bartoș și Trupa Subcarpați, prezenți la evenimentul „MândrIE maramureșeană”

Lasă un comentariu