Share
Programul Teatrului Municipal Baia Mare în perioada 22 – 26 septembrie; Care sunt noile reguli de acces la spectacole

Programul Teatrului Municipal Baia Mare în perioada 22 – 26 septembrie; Care sunt noile reguli de acces la spectacole

Iată care este programul Teatrului Municipal Baia Mare în perioada 22 – 26 septembrie și care sunt noile reguli de acces la spectacole.

Miercuri, 22 septembrie, de la ora 19.00, pe scena mare se joacă spectacolul „Emilia în timp de pace și război” de Aldo Nicolaj, regia artistică Radu Dinulescu. Din distribuție fac parte actrițele Diana Podăreanu, Sanda Savolszky, Claudia Păunescu, Wanda Farkaș, Adriana Covaci.  Durata: 90 minute (fără pauză). Preț bilet: 20 lei / redus 10 lei.

Joi, 23 septembrie, de la ora 19.00, publicul băimărean este invitat la spectacolul ”Arta adulterului” de Pierre Chesnot, regia Daniel Vulcu, scenografia Mihai Vălu. Din distribuție fac parte actorii Eduard Bîndiu, Inna Andriuca, Sanda Savolszky, Raul Hotcaș, Denisa Blag, Valeriu Doran, Dorin Griguța, Claudia Păunescu, Claudiu Pintican, Diana Podăreanu, Dan Cordea și Andrei Han. Spectacolul se joacă la sala mare. Durata: 130 minute. Preț bilet: 20 lei / redus 10 lei

Sâmbătă, 25 septembrie și duminică, 26 septembrie, de la ora 11.00, cei mici sunt așteptați la Teatrul de Păpuși să vizioneze spectacolul „Degetul Poznaș”, de Matei Vișniec, regia Radu Dinulescu. Din distribuție fac parte actrițele Camelia Blidar Strat, Carmen Bulancea și Liliana Voș. Spectacolul se joacă în sala Teatrului de Păpuși. Durata: 60 minute. Preț bilet: 7 lei.

Care sunt noile reguli de acces la spectacole

Începând de marți, 21 septembrie, ora 20.00, potrivit hotărârii CJSU, care a stabilit măsurile care trebuie respectate în localitățile unde rata de incidență este mai mare de 3 cazuri la 1000 de locuitori și mai mică sau egală de 6 cazuri la 1000 de locuitori, cum este cazul orașului nostru, accesul la spectacolele Teatrului Municipal Baia Mare și a Teatrului de Păpuși va fi permis cu participarea publicului până la 50% din capacitatea maximă a spațiului și cu purtarea măștii de protecție. Participarea este permisă doar:

• persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare ;
• persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore ;
• persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.
• obligația de a prezenta rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore, sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 48 de ore, nu se aplică în cazul persoanelor care au vârsta mai mică sau egală cu 6 ani.
Hotărârea CJSU poate fi consultată aici : https://mm.prefectura.mai.gov.ro/cjsu-a-stabilit-masurile-care-trebuie-respectate-in-unitatile-administrativ-teritoriale-unde-rata-de-incidenta-este-mai-mare-de-3-cazuri-la-1000-de-locuitori-si-mai-mica-sau-egala-de-6-cazuri-la-1000/
Triajul epidemiologic se efectuează în continuare, iar la intrarea în teatru, verificarea autenticității, valabilității și integrității certificatului prezentat va fi verificată prin aplicația mobilă «Check DCC».

Informații și rezervări: tel. 0736216437 (Dramă și Revistă) și 0730270926 (secția Păpuși)
Program casierie:
Marți – Sâmbătă 12.00 -13.00 / 18.00 -19.00
Duminică 18.00 – 19.00
Programul rezervărilor telefonice:
Luni – Vineri: 11.00 – 16.00
Sâmbătă: 12.00 – 13.00

Publicul este rugat să poarte mască, să respecte măsurile de siguranță și distanțare socială, să folosească soluțiile de dezinfectare pe care teatrul le pune la dispoziție. Dacă prezintă simptome de răceală, strănut, tuse, este rugat să anuleze rezervarea.

Lasă un comentariu