Share
CS Minaur câștigă la Cluj și are locul 3 asigurat în campionat

CS Minaur câștigă la Cluj și are locul 3 asigurat în campionat

Un obiectiv atins, mai rămân două, în acest sezon, pentru echipa masculină de handbal a CS Minaur Baia Mare.

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 18.30, Sala Sporturilor ”Horia Demian” din Cluj-Napoca a fost gazda partidei dintre ”U” Cluj-Napoca și CS Minaur Baia Mare, joc din cadrul etapei a 24-a din Liga Zimbrilor.

Minaur s-a impus cu 40-30 și termină Liga Zimbrilor cu medaliile de bronz la gât, cu două etape înainte de final. Din păcate pentru clujeni, înfrângerea este sinonimă cu retrogradarea. Pentru Minaur, este a 29-a medalie națională a clubului fondat acum 50 de ani, în 14 mai 1974, palmaresul indicând un total de 3 de aur, 9 de argint și 17 de bronz.

Odată cu această calificare pe podiumul Ligii Zimbrilor, CS Minaur mai are două obiective de atins, din care să obțină cât mai mult posibil. În 21 și 28 aprilie, băieții antrenați de Alexandru Sabou îi întâlnesc pe islandezii de la Valur în semifinalele EHF European Cup. Ulterior, în 1 mai, vor fi sferturile de finală ale Cupei României, cu CSM Focșani. Cucerirea unei noi cupe ar înseamna al 7-lea rezultat de acest fel din istoria clubului băimărean.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu