Share
Un an fără Mădălina: În județul Maramureș o aniversare tristă! Azi, se împlinește exact un an, de când tânăra originară din Chiuzbaia a trecut la cele veșnice!

Un an fără Mădălina: În județul Maramureș o aniversare tristă! Azi, se împlinește exact un an, de când tânăra originară din Chiuzbaia a trecut la cele veșnice!

Un an fără Mădălina: În județul Maramureș o aniversare tristă! Azi, se împlinește exact un an, de când tânăra originară din Chiuzbaia a trecut la cele veșnice!

Exact acum un an comunitatea din Maramureș primea vestea tragică despre Mădălina Breban, tânăra în vârstă de 21 de ani din Chiuzbaia, Baia-Sprie, bolnavă de cancer.

Tânăra s-a stins din viață în 10 decembrie 2020 la clinica din Austria unde plecase pentru tratament în 1 decembrie. Anunțul a fost făcut pe grupul de Facebook destinat ei, unde mii de oameni au donat, sperând că se va face bine. Imediat s-au început procedurile pentru repatriere. Și mai tragic este faptul că Mădălina Breban urma să împlinească în 12 decembrie, adică tocmai peste două zile, vârsta de 22 de ani.

Pe rețelele de socializare a curs cu mesaje de condoleanțe pentru maramureșeanca ce a luptat până la ultima suflare pentru viață, dar care, din păcate, nu a reușit să învingă boala. Mădălina scria pe grup, în 27 noiembrie 2020, așa: „De câteva zile nu am mai intrat pe rețele de socializare din simplu fapt că nu m-am simțit foarte bine, dar azi am primit o veste minunată de la o clinica din Austria, unde de marți o să fiu internată pentru analize amănunțite și pentru tratamentele necesare (personalizate) care să mă ajute în lupta cu boala mea! Țin să vă mulțumesc tuturor care sunteți alături de mine și vă promit că o să va țin la curent cu starea mea!!!”. Din păcate, nu a mai avut această ocazie!… Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace!

La scurt timp după ce trupul a fost repatriat familia a luat decizia de a anunța pe cei care participă la slujba de înmormântare să nu cumpere flori și coroane, ci să doneze bani pentru un caz similar, cel al Melisei Varga, de asemenea diagnosticată cu cancer. Așa s-a și întâmplat. S-au colectat bani care au fost donați Melisei, Din păcate, însă, și Melisa a pierdut lupta pentru viață în 15 noiembrie 2021. Tot la vârsta de 21 ani!… În 16 decembrie 2020, Mădălina a fost condusă pe ultimul drum. Dar iată cât de catastrofală este această boală, încă fără leac, inclusiv în rândul tinerilor. Tineri care aveau toată viața în față. Dumnezeu să le ierte și să le odihnească în pace pe amândouă!

C.Ț.

Citește și

Sunt lacrimi în comunitate: Melisa Varga, tânăra din Maramureș care a avut curajul imens de a lupta pentru viață, va fi condusă pe ultimul drum joi, ora 13.00!

O tristețe fără margini!: Melisa Varga, tânăra din Maramureș care a avut curajul imens de a lupta pentru viață, a fost răpusă de boala cea necruțătoare! (FOTO)

Solidaritate emoționantă: Băimăreanca Melisa, diagnosticată cu cancer, susținută de cei care au iubit-o pe Mădălina. “Are mare nevoie de noi!” (FOTO)

Durere fără margini: Mădălina Breban a fost condusă astăzi pe ultimul drum în rochie de mireasă

Lacrimi de durere în Maramureș: Tânăra Mădălina Breban va fi condusă pe ultimul drum miercuri în satul său natal, Chiuzbaia

Melisa Varga, tânăra băimăreancă diagnosticată cu cancer: „Sunt pozitivă și știu că în toată această poveste vor urma și zile mai bune!”

Exclusiv: În numele Mădălinei: “Nu cumpărați coroane și flori care se vor ofili! Ajutați-o pe Melisa”. Cazul tinerei care suferă de o boală necruțătoare ca și Mădălina

Aniversare printre îngeri: Mădălina Breban trebuia să împlinească astăzi 22 de ani. În numele ei, ajut-o pe Melisa, cu o afecțiune oarecum similară

Cazul care a înduioșat Maramureșul: Mădălina Breban va fi condusă pe ultimul drum săptămâna viitoare. Trupul ei neînsuflețit va fi repatriat marți

Veste tragică: Mădălina Breban, tânăra din Maramureș diagnosticată cu cancer, s-a stins din viață cu două zile înainte să împlinească 22 de ani

Uniți suntem mai puternici: Maramureșeanca Mădălina, în vârstă de 21 de ani, are nevoie urgentă de ajutorul nostru! „Nu mi-am mai simțit picioarele!”. Cum o putem ajuta


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu