Share
O tristețe fără margini!: Melisa Varga, tânăra din Maramureș care a avut curajul imens de a lupta pentru viață, a fost răpusă de boala cea necruțătoare! (FOTO)

O tristețe fără margini!: Melisa Varga, tânăra din Maramureș care a avut curajul imens de a lupta pentru viață, a fost răpusă de boala cea necruțătoare! (FOTO)

O tristețe fără margini! Melisa Varga, tânăra din Maramureș care a avut curajul imens de a lupta pentru viață, a fost răpusă de boala cea absolut necruțătoare!

Începând din anul 2020 am tot scris despre cazul Melisei Varga, o tânără în vârstă de 21 ani, din județul Maramureș, care cu ardoarea voia să lupte pentru viața sa după ce a fost diagnosticată cu cancer.

În cel mai recent articol, cel din luna septembrie, scriam despre faptul că Melisa și-a sărbătorit ziua sa de naștere, în 7 septembrie, alături de familia sa, după ce a primit derogare de la medicii din Cluj, acolo unde se deplasa pentru chimioterapie.

Astăzi, 15 noiembrie, am primit o veste groaznică! Tânăra Melisa a pierdut lupta pentru viață cu această boală blestemată! Melisa s-a stins din viață, probabil cu gândul că și-a putut petrece ultima sa aniversare alături de cei pe care îi iubește cel mai mult pe această lume. Dumnezeu a avut alte planuri și a chemat-o mai repede la ea, pentru a completa ceata sa de îngeri luptători. Pe rețelele de socializare curg acum mesajele!

„Sunt momente în viață când speranța e tot ce ne-a rămas! Sunt momente în viață când și speranța ne părăsește. Am sperat, ca mulți alții, că studenta noastră, Melissa Roxana se va reîntoarce la cursuri. Că va fi alături de colegii ei la cursul festiv, bucurându-ne împreună. Din păcate, viața a ales altfel. Melissa, drum lin printre stele! Vei rămâne mereu în inimile noastre! În numele Melissei, familia îndoliată dorește să mulțumească tuturor celor care au fost alături de ea, care au sprijinit-o material și moral, care au sperat și luptat alături de ea! Melissa ai fost o luptătoare până la capăt, iar zâmbetul și caracterul tău sunt lecții de viață! Nu te vom uita niciodată!”, arată Melinda Achim. „Bună tuturor! Melisa, a devenit un înger azi, din păcate a pierdut lupta cu cancerul, Dumnezeu a decis că locul ei este în cer, lângă el, vă mulțumim tuturor celor care i-ați fost alături în aceasta perioadă dificilă!”, arată Crina Maia.

„Drum lin spre cer verișoară dragă!”, scrie Pinczes Geza Marian. „Drum lin spre cer!!! Draga mea vară, ai plecat prea devreme suflet nevinovat Dumnezeu să te ierte si odihneasca nu te vom uita niciodată”, scrie Laurențiu Dulanyi.

Dorim să încheiem textul cu un pasaj din cel din data de 9 septembrie. „Melisa face chimioterapie, ea ar fi trebuit să se afle la spital în ziua de 7 septembrie, însă a primit derogare de la medici, întrucât a fost ziua ei. „Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru urările făcute și pentru că sunteți mereu alături de mine ! A fost cea mai specială zi din viața mea, mulțumesc lui Dumnezeu că am putut să fiu acasă lângă familia mea și că am în jurul meu atâta lume care ma iubește: familia, prietenii și toți oamenii din jurul meu mă fac să fiu puternică si pentru asta vă mulțumesc!”, arată Melisa. Ea a mărturisit pentru DirectMM.ro că a fost o zi perfectă, tot ce și-ar fi putut dori. „Normal trebuia sa fiu in spital dar i-am zis medicului ca e ziua mea și a zis sa stau acasă cu familia și sa vin ziua următoare și tare m am bucurat. A fost doar cu familia mea. Au venit la mine acasă am făcut o masa, mi-au adus flori mi-au făcut tort și am povestit am ascultat muzica ne am simțit foarte bine”, arată Melisa”, am scris atunci și republicăm acum pentru a vă arăta dorința ei de viață. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace!

C.Ț.

Citește și

Cu adevărat zi mai mult decât specială: Tânăra maramureșeancă Melisa Varga, o aniversare minunată. ”Mulțumesc lui Dumnezeu că am fost acasă cu familia!” (FOTO)


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.1 Comentariu în această postare

  1. Voica muresan

    Drum lin printre îngeri draga Melisa si drumul sati fie presărat cu flori frumoase asa cum ai fost tu sufletul să-și găsească liniștea printre îngeri și stele

    Răspunde

Lasă un comentariu