Share
Cazul care a înduioșat Maramureșul: Mădălina Breban va fi condusă pe ultimul drum săptămâna viitoare. Trupul ei neînsuflețit va fi repatriat marți

Cazul care a înduioșat Maramureșul: Mădălina Breban va fi condusă pe ultimul drum săptămâna viitoare. Trupul ei neînsuflețit va fi repatriat marți

Curg, în continuare, pe rețelele de socializare, mesajele de condoleanțe după plecarea din această lume a Mădălinei Breban! Tânăra maramureșeancă, diagnosticată cu cancer, s-a stins ieri la o clinică din Austria.

Apropiaților și familiei nu le vine să creadă că Mădălina nu mai este printre noi. Ea va fi condusă pe ultimul drum numai săptămâna viitoare, întrucât trupul său neînsuflețit va fi repatriat abia marți, 15 decembrie.

„Am reușit să facem actele pentru repatrierea Mădălinei. Din păcate, doar marți dimineața va fi preluată de firma de transport, iar spre seară ea va ajunge la Chiuzbaia. După ce va ajunge acasă și voi discuta cu familia ei, vă vom ține la curent cu ziua înmormântării! În numele Mădălinei, vă mulțumesc tuturor celor ce ați fost alături de ea și de noi! Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace”, a anunțat, pe o rețea de socializare, Ioan Cioltea, iubitul Mădălinei.

Cazul tinerei a înduioșat o întreagă comunitate. Mădălina a luptat până în ultima clipă pentru viață, fiind sprijinită de o mulțime de oameni de bine din Maramureș și nu numai. Iar Mădălina i-a ținut mereu la curent cu starea ei de sănătate, mulțumindu-le de fiecare dată. Din păcate, însă, ieri, cu două zile înainte de a împlini vârsta de 22 de ani, ea a plecat la Ceruri. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace!

C.Ț.

Citește și

“Odihnă veșnică, soldat pe frontul vieții!”: Mesaje sfâșietoare la plecarea Mădălinei din această lume. Tânăra din Chiuzbaia, un exemplu de luptă pentru viață


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.3 Comentarii în această postare

 1. Marina Crinco

  Dumnezeu să o ierte ! Odihnă veșnică in veci pomenirea ei !😭😭😭

  Răspunde
  • BOLNAVOAIA MIHAI

   Buna seara ! O tragedie .Dumnezeu s-o ierte ! Familia sa fie puternica sa treaca peste aceasta nenorocire !Sincere condoleante familie !

   Răspunde
 2. Cucos Gina

  Pacat..mare pacat!! Durerea parintilor si a celor ce au cunoscut-o nu se poate descrie in cuvinte!! Este fff greu sa pierzi un suflet care tocmai se pregatea sa inteleaga sensul vietii, Dumnezeu mai avea nevoie de un inger, Multa putere, putere?? gresit spus..cei ce au intalnit-o sa fie fericiti ca au cunoscut un inger si el a plecat acolo unde pot continua sa ramana ingeri..durerea..este un vulcan care nu se sfarseste niciodata..cicatricile raman ptr totdeauna!! Madalina , misiunea sufletului tau este sa alini durearea!!

  Răspunde

Lasă un comentariu