Share
Solidaritate emoționantă: Băimăreanca Melisa, diagnosticată cu cancer, susținută de cei care au iubit-o pe Mădălina. “Are mare nevoie de noi!” (FOTO)

Solidaritate emoționantă: Băimăreanca Melisa, diagnosticată cu cancer, susținută de cei care au iubit-o pe Mădălina. “Are mare nevoie de noi!” (FOTO)

Cazul Mădălinei Breban, tânăra din Chiuzbaia, care a plecat la cele veșnice cu două zile înainte de a împlini vârsta de 22 de ani, a impresionat o întreagă comunitate.

Din păcate, cazul ei nu este, nici pe departe, unul singular. Tot mai mulți tineri maramureșeni ajung să fie puși în situația de a lupta pentru propria viață după ce au fost diagnosticați cu boli grave. DirectMM.ro v-a relatat, în mai multe materiale anterioare, cazul Melisei Varga, în vârstă de 20 de ani, nevoită să înfrunte o afecțiune oarecum similară.

Emoționantă este, însă, solidaritatea extraordinară manifestată de cei care știu cât de dificil este să vezi pe cineva iubit într-o asemenea situație. Ioan Cioltea, iubitul Mădălinei Breban (foto Mădălina Breban, alături), a făcut o vizită Melisei, dându-i asigurări că o va susține cu tot ceea ce-i stă în putință. Ba mai mult, el face apel tuturor celor care au cunoscut-o și iubit-o pe Mădălina să facă la fel. Un gest de o asemenea încărcătură emoțională trebuie apreciat așa cum se cuvine.

“Vă mai aduceți aminte de Melisa Roxana, fetița diagnosticată cu acestă boală cruntă (cancer), care, pe zi ce trece, apare tot la mai mulți tineri! Astăzi (n.red. – zilele trecute) am reușit să îi aduc pentru puțin zâmbetul pe buze, făcându-i o vizită și stând de vorba cu ea! (vezi foto Ioan Cioltea și Melisa Varga, alături). Starea ei nu e tocmai bună, ea fiind foarte slăbită după a patra ședință de chimioterapie. Urmează să facă încă două ședințe de chimioterapie, după care se va face un CT, pentru a se vedea în ce stadiu este activitatea tumorală din corp. După, dacă starea ei de sănătate va permite, ea va fi transportată în Austria, la Wiener Privatklinik pentru o operație (HIPEC). Ea are mare nevoie de NOI, haideți să fim mai buni și să o ajutăm fiecare cu ce poate, fie cu o donație, fie cu o distribuire! În memoria îngerașului meu, Mădălina Breban, am promis că o să ajut această fetiță cu tot ce se poate!!!”, a punctat Ioan Cioltea.

Aici puteți face donații!
Nume titular: Varga Melisa Roxana (vezi foto alături)
Cont IBAN: RO77 RZBR 0000 0600 2046 7559. BANCA RAIFFEISEN cont LEI
Cod SWIFT Raiffeisen BANK: RZBRROBU
Cont IBAN: RO60 RZBR 0000 0600 2224 8785. BANCA RAIFFEISEN cont EURO
Cont IBAN: RO69BTRLRONCRT0580314301. BANCA TRANSILVANIA cont LEI
Cod SWIFT Banca Transilvania: BTRLRO22
Cont Revolut: RO54 BREL 0005 5060 8173 0100

Cătă ȚINEGHE

Citește și

Melisa are mare nevoie de noi: „Am speranța că veți fi alături de mine și în continuare! Ajutorul vostru, oricât de mic, mă face să cred în oameni și în minunea numită viață!”

Exclusiv: În numele Mădălinei: “Nu cumpărați coroane și flori care se vor ofili! Ajutați-o pe Melisa”. Cazul tinerei care suferă de o boală necruțătoare ca și Mădălina

Apel umanitar: Băimăreanca Melisa Varga are nevoie de ajutorul nostru pentru a putea continua lupta cu boala

Lasă un comentariu