Share
Salvează o viaţă!: Jandarmii maramureșeni au donat sânge (FOTO)

Salvează o viaţă!: Jandarmii maramureșeni au donat sânge (FOTO)

Începând cu data de 08 martie, jandarmii maramureşeni au demarat o campanie de donare sânge, la Centrul de Transfuzie Sanguină din Baia Mare, campanie intitulată „Jandarmii salvează o viaţă!”, activitate organizată în cadrul manifestărilor dedicate aniversării a 171 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române.

Acțiunea se desfășoară în scopul conștientizării faptului că sângele este un produs obținut prin donare benevolă, iar prin bunăvoința fiecăruia dintre noi putem contribui la salvarea persoanelor aflate la nevoie.

Prin această inițiativă, jandarmii maramureșeni sunt alături de cetățeni în aceste momente delicate nu doar prin măsurile de ordine și siguranță publică ci și prin astfel de gesturi menite să contribuie la creșterea șanselor de supraviețuire sau vindecare a persoanelor care depind de transfuzii sanguine.

Această acţiune se înscrie în cadrul unei campanii umanitare iniţiate încă din anii precedenţi la nivelul Jandarmeriei Române, scopul fiind contribuţia indirectă a jandarmilor la salvarea vieţilor unor persoane aflate în suferinţă.

„Noi vom continua astfel de activități în sprijinul celor cu diferite probleme de sănătate pentru a le oferi o șansă la viață iar donarea de sânge nu trebuie să se oprească odată cu pandemia, cu noul coronavirus. Haideți să continuăm această acțiune, donează sânge, acordă o șansă la viață!” – precizează reprezentanții IJJ Maramureș.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu