Share
Donează sânge, salvează o viață!: Jandarmii și polițiștii rutieri maramureșeni, prezenți la Centrul de Transfuzii Sanguine din Baia Mare (GALERIE FOTO)

Donează sânge, salvează o viață!: Jandarmii și polițiștii rutieri maramureșeni, prezenți la Centrul de Transfuzii Sanguine din Baia Mare (GALERIE FOTO)

Având în vedere condițiile actuale și nevoia de sânge tot mai mare, în perioada 26 noiembrie – 4 decembrie, jandarmii maramureșeni au ales să salveze vieți prin desfășurarea activității de donare sânge la Centrul de Transfuzii Sanguine din Baia Mare.

În ultima perioadă, în spațiul public s-au înmulțit apelurile de implicare voluntară și ajutorarea semenilor aflați în suferință, pentru care un strop de sânge înseamnă salvarea vieții.

Jandarmii donează regulat sânge, iar mulți aceștia răspund afirmativ inițiativelor de ajutorare a oamenilor aflați în nevoie. În plus, sunt jandarmi care periodic donează, având în spate chiar și zeci de ani de când fac acest lucru.

„Noi vom continua astfel de activități în sprijinul celor cu diferite probleme de sănătate pentru a le oferi o șansă la viață. Donarea de sânge nu trebuie să se oprească odată cu pandemia, cu noul coronavirus. Haideți să continuăm această acțiune – donează sânge, acordă o șansă la viață! Numai împreună putem salva!” – este îndemnul reprezentanților Jandarmeriei Maramureș.

La rândul lor, poliţiştii rutieri maramureşeni sunt solidari cu persoanele care au nevoie de sânge.

Sângele nu poate fi fabricat sau cumpărat, ci poate fi obţinut doar prin donare benevolă, iar prin contribuţia fiecăruia dintre noi putem ajuta persoanelor care se află în nevoi.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş susţine în continuare campania de donare voluntară de sânge, iniţiată anul trecut.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Maramureş au donat sânge la Centrul de Transfuzii Maramureş azi, 4 decembrie, în uniformă sau în civil, din timpul serviciului sau din timpul liber.

Poliţiştii care susţin acest proiect consideră că printr-un efort minim, dar cu efecte pozitive asupra organismului donatorului, putem ajuta pe cineva care are nevoie vitală de sânge.

Tichetele obţinute de poliţişti în urma donării vor fi valorificate în cazul unor familii aflate în dificultate.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu