Share
Jandarmii maramureșeni s-au alăturat campaniei „Donează sânge! Salvează o viață!”; „Vrem să dăm dovadă de solidaritate faţă oamenii aflați în suferinţă”

Jandarmii maramureșeni s-au alăturat campaniei „Donează sânge! Salvează o viață!”; „Vrem să dăm dovadă de solidaritate faţă oamenii aflați în suferinţă”

Trăim vremuri grele care ne determină să devenim mai puternici, să prețuim mai mult persoanele care ne înconjoară și să oferim ajutor de fiecare dată. Având în vedere lipsa acută de sânge care se resimte în această perioadă, Inspectoratul de Jandarmi Județean Maramureș s-a alăturat campaniei de donare de sânge „Donează sânge! Salvează o viață”!.

Desfășurată la nivel național de Jandarmeria Română, în parteneriat cu Patriarhia Romană, jandarmii și-au îndreptat pașii spre Centrul de Transfuzie Sanguină din Baia Mare. Cei mai mulți dintre aceștia nu participă pentru prima oară la o astfel de activitate.

„Prin acest gest vrem să dăm dovadă de solidaritate faţă oamenii aflați în suferinţă, pentru care o picătură de sânge reprezintă viață, iar prin efortul comun putem aduce speranță și încredere celor a căror viață depinde de un gest atât de simplu, acela de a dona sânge. Le mulțumim celor care și-au arătat disponibilitatea pentru a se implica în această inițiativă onorabilă și totodata dorim să lansăm o invitație cetățenilor, să oferim împreună un suport pentru sănătatea celor aflați in suferință, să donăm sânge și să salvăm cât mai multe vieți!” – transmit jandarmii maramureșeni.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu