Share
Încă o acțiune socială la Bisericuța de Lemn din Baia Mare: Pachete igienico-sanitare pentru nevoiașii din municipiu (GALERIE FOTO)

Încă o acțiune socială la Bisericuța de Lemn din Baia Mare: Pachete igienico-sanitare pentru nevoiașii din municipiu (GALERIE FOTO)

După ce au distribuit masa caldă furnizată la cantina de lângă Bisericuța de Lemn din Baia Mare, membrii Asociației Filantropice „Sfântul Iosif Mărturisitorul” au trecut la pasul următor în sprijinirea celor aflați în nevoie.

Pe parcursul acestei săptămâni, membrii Asociației Filantropice „Sfântul Ierarh Iosif Mărturisitorul” Baia Mare au pregătit și distribuit pachete igienico-sanitare beneficiarilor din cadrul proiectului „Standarde pentru Baia Mare, incluziune și integrare fără discriminare”.

Totodată, aceștia au distribuit pachete alimentare și mâncare caldă (acea masă caldă oferită în fiecare duminică la Bisericuța de Lemn din centrul municipiului Baia Mare) familiilor care au cea mai mare nevoie, astfel încât aceștia să nu fie nevoiți să iasă din case. Toate acestea au fost pregătite la cantina asociației.

C.Ț.

Citește și

O nouă acțiune socială organizată la Bisericuța de Lemn din Baia Mare: Preoții au livrat din nou alimente nevoiașilor (GALERIE FOTO)

“Liturghia de după Liturghie”: Masa caldă de la Bisericuța de Lemn din Baia Mare a fost livrată de preoți acasă la asistații social (GALERIE FOTO)

 

Lasă un comentariu