Share
Ajutor pentru micile necuvântătoare: 830 kilograme de hrană pentru cățeii de la trei adăposturi din Baia Mare și apropiere (FOTO)

Ajutor pentru micile necuvântătoare: 830 kilograme de hrană pentru cățeii de la trei adăposturi din Baia Mare și apropiere (FOTO)

Vă anunțam, zilele trecute, că se strâng donații în bani și hrană pentru prietenii necuvântători din Baia Mare.

Iubitorii cățeilor din adăposturi nu au ezitat să întindă o mână de ajutor, cu toate că celebrul concert caritabil, organizat în fiecare an, nu a putut fi organizat din cauza pandemiei.

Ovidiu Bayza, organizatorul acțiunii, a anunțat faptul că s-a strâns suma de 2.510 lei, din care 200 lei sunt oferiți pentru urgențe. Așadar, și cățeii din adăposturi nu sunt uitați de Crăciun și primesc și ei cadou.

Este vorba despre un total de 830 kilograme de hrană. Organizatorii și toți cei implicați mulțumesc cu sinceritate tuturor iubitorilor de patrupede pentru donațiile făcute și promit să revină cu o nouă acțiune, în curând.

C.Ț.

P.S. Poate dorește cineva să adopte aceste micuțe exemplare, care vă pot deveni prieteni pe viață! (Vezi galerie foto + foto deschidere)

Citește și

Campanie în Baia Mare: Se strâng donații în bani și hrană pentru prietenii necuvântători. Pandemia a anulat obișnuitul concert caritabil

1 Comentariu în această postare

  1. Moni Elena

    Ficămea a făcut niște lucruri de mână pe care le-a vândut iar din banii încasați a cumpărat mâncare pentru câinii dintr-un adăpost (undeva pe Dura este locația) și când a ajuns acolo a fost întâmpinată cu niște vorbe destul de urâte spunândui femeia de acolo că și pentru ea este duminică de ce nu a mers în altă zi. A rămas cu un gust amar pentru că se aștepta la o mulțumire, dar cea care se ocupă de câini se pare că este cam plictisită.

    Răspunde

Lasă un comentariu