Share
Campanie în Baia Mare: Se strâng donații în bani și hrană pentru prietenii necuvântători. Pandemia a anulat obișnuitul concert caritabil

Campanie în Baia Mare: Se strâng donații în bani și hrană pentru prietenii necuvântători. Pandemia a anulat obișnuitul concert caritabil

Pandemia a dat peste cap modul nostru de viață. Astfel, unele evenimente de tradiție au fost anulate, ca urmare a contextului epidemiologic actual.

Este și cazul șirului de concerte intitulate ”Prieteni cuvântători cântă pentru prieteni necuvântători”, având ca scop strângerea de fonduri și donații de hrană pentru Adăposturilor de animale din Baia Mare.

Ca atare, organizatorii au regândit campania anul acesta. „Din păcate, anul acesta, pandemia ne-a oprit din seria de concerte, ”Prieteni cuvântători, cântă pentru prieteni necuvântători”, pe care o organizam în fiecare an pentru animăluțele din adăposturi. Așa că, de data asta, apelăm la dumneavoastră, să ajutați fiecare cu cât poate, pentru a le face cățeilor o iarnă mai ușoară.

Promitem ca în momentul în care situația va reveni la normal, să vă încântăm alături de prietenii noștri cântăcioși, cu muzică de calitate. Campania durează până în data de 19 decembrie. Cei care doresc să facă donații în bani sau hrană, sunt așteptați cu mare drag la sediul nostru, sau la telefon 0746839262 – Ovidiu Bayza. Mulțumim frumos anticipat!”, au anunțat organizatorii de la Imobiliare Bayza Baia Mare.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu