Share
Intenție de viitor: achiziționarea de autobuze electrice și hibride în Baia Mare

Intenție de viitor: achiziționarea de autobuze electrice și hibride în Baia Mare

Municipalitatea intenționează să achiziționeze 80 de autobuze  electrice și hibrid. Așa a declarat primarul Băii Mari, la ședința de Consiliu Local din data de 14 mai. Proiectul de hotărâre privind aprobarea studiului de oportunitate aferent proiectului ”Creșterea mobilității urbane durabile în municipiul Baia Mare prin modernizarea parcului auto de transport public” a fost votat de aleșii locali. Vehiculele electrice au ca avantaje poluarea și zgomotul reduse, în schimb apare problema costurilor foarte mari.

2 Comentarii în această postare

  1. pieton

    Daca tot esti nesigur pe trecerile de pietoni de prin oras ( fara presemnalizari,niste indicatoare de trecere minuscule,si montate in unele locuri aiurea,macar la sate -cum e in Copalnic Manastur se vede indicatorul-cu chenar fluorescent-de la 1 km;limitari de viteza,etc),sa te calce bus-ul pe silentios.

    Răspunde
  2. 80 de autobuze electrice in baia mare?despre ce vorbim?oricum nici cele care sunt nu umbla incarcate la capacitate,iar achizitia celor 20 de solaris si 8 troleibuze nu e amortizata nici acum……pe unele rute ar trebui sa fie midi buze sau de capacitate mica……80 de autobuze electrice ar afecta bugetul pe 20 de ani…..dar baiatul viseaza in continuare un comision frumos.

    Răspunde

Lasă un comentariu