Share
Înscrieri pentru  ”Cafeneaua oamenilor de afaceri”

Înscrieri pentru ”Cafeneaua oamenilor de afaceri”

În 18 iulie, de la ora 11:00, va avea loc o nouă ediție a acțiunii ”Cafeneaua oamenilor de afaceri”, organizată de Camera de Comerț și Industrie (CCI)  Maramureș în parteneriat cu Inspectoratul Teritorial de Muncă Maramureș În cadrul întâlnirii, oficiali ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Maramureș vor aborda aspecte legate de:

  • Modificările Codului Muncii
  • Legea zilierilor
  • Legislația privind securitatea și sănătatea în muncă specifică sezonului
  • Legislația specifică domeniului construcțiilor.

Seminarul se înscrie în sesiunile de informare și instruire a agenților economici asupra unor aspecte legislative naționale pe care CCI Maramureș le organizează în colaborare cu administrația publică locală, cu serviciile publice deconcentrate din teritoriu și cu alte entități.

Înscrieri la ”Cafeneaua oamenilor de afaceri” se pot face la CCI Maramureș, tel. 0262.221510 sau e-mail: cci_mm@ccimm.ro. Termenul limită de înscriere: 10 iulie 2019. Participarea este gratuită.

”Cafeneaua oamenilor de afaceri” este un eveniment organizat de CCI Maramureş în cadrul căruia sunt dezbătute problemele economice, tehnice, financiare, legislative, administrative cu care se confruntă operatorii economici din judeţ. La dezbateri sunt invitaţi reprezentanţi ai administraţiei publice locale, centrale, personalităţi ale vieţii politice, economice, comerciale care pot să contribuie la clarificarea aspectelor ridicate de oamenii de afaceri maramureşeni şi, totodată, pot să vină cu soluţii de rezolvare a problemelor care afectează bunul mers al activităţii oamenilor de afaceri, respectiv al firmelor maramureşene.

 

Lasă un comentariu