Share
Pentru ai noștri prieteni: În județul Maramureș anunț important pentru iubitorii de pisici și câini! Informare și debut de campanie la Copalnic Mănăștur (FOTO)

Pentru ai noștri prieteni: În județul Maramureș anunț important pentru iubitorii de pisici și câini! Informare și debut de campanie la Copalnic Mănăștur (FOTO)

Pentru ai noștri prieteni! În județul Maramureș anunț important pentru iubitorii de pisici și câini! Informare și debut de campanie aici, la Copalnic Mănăștur!

DirectMM.ro este din nou alături de Asociația Fight For Animals Baia Mare în demersul său de a schimba mentalități și de a pune capăt suferinței animalelor. Este cea de-a 3-a campanie-maraton de sterilizare din județ!

A treia campanie se va derula în două etape, din 7 octombrie, în perioada 7-8 octombrie, în Copalnic-Mănăștur, respectiv din 9 octombrie, în perioada 9-10 octombrie, din nou în comuna Recea, foarte aproape de municipiul Baia Mare, unde pot veni toți cei aflați în proximitatea reședinței de județ.

„Așa cum v-am promis, vom încerca să cuprindem fiecare colțișor din Maramureș, fapt pentru care, de data aceasta în perioada 7 și 8 Octombrie vom fi la Copalnic Mănăștur, unde sterilizările se vor efectua la Căminul Cultural din centrul comunei, și în perioada 9 și 10 Octombrie la Recea, în incinta dispensarului veterinar pus la dispoziție de către medicii veterinari din zonă”, arată Paul Oșan, fondatorul Asociației Fight For Animals Baia Mare.

Programările se fac la numerele de telefon: 0749 718 734 / 0746 896 267. „Nu hrăniți animalul cu 12 ore înainte de intervenție!”, mai arată reprezentanții Asociației Fight For Animals Baia Mare. Această campanie de sterilizări este susținută de către Ein Herz für Streuner e.V. , PetCrew e.V. și Rano&Huutch help for animals. Intervențiile vor fi efectuate de către echipa RED VETS-PET CLINIC. Colaboratori: Primaria Comunei Copalnic Mănăștur și Primăria comunei Recea. DirectMM.ro este partener media al acțiunii. Mai exact luptăm împreună pentru a pune capăt suferinţei animelelor! „Ne bucurăm că oamenii au răspuns acțiunii noastre și că, încet, încet, am putea să credem acum în schimbare”, arată reprezentanții Asociației Fight For Animals Baia Mare, care și-au propus să schimbe mentalități și să vină în sprijinul micilor prieteni de companie. „Atenție mare, având în vedere că au apărut noi cazuri de Covid-19, vă rugăm să purtați mască de protecție și să respectați distanța corespunzătoare”, mai arată organizatorii.

Cu toate că este un subiect sensibil, specialiștii în domeniu recomandă sterilizarea micilor prieteni pentru a evita atât vagabondajul, care determină un număr mare de pui care pot ajunge pe străzi, cât mai ales pentru a evita unele probleme de sănătate generate din această cauză și care pot fi periculoase pentru cei care ne fac mai fericite zilele, medicii veterinari explicând chiar că sterilizarea le prelungește viața companionilor noștri.

Etapa 1 a campaniei 3 derulată la Copalnic-Mănăștur a debutat cu o zi înainte. „Am reușit să ne deplasăm împreună cu Poliția din cadrul biroului Protectia Animalelor Maramureș în Comuna Copalnic-Mănăștur unde, de mâine vom fi pentru a steriliza cât mai multe animale. Am discutat cu oamenii, i-am informat despre cat de importanta este sterilizarea animalului atât din punct de vedere medical cât și din cel al suferinței. Au fost avertizați despre faptul că nesterilizarea animalului care nu deține un drept pentru asta, se sancționeaza conform legii cu amendă între 5000 lei și 10000 lei. Cetățenii comunei au fost deschiși și au înțeles, multi nici nu știau că sterilizarea este obligatorie… Schimbarea incepe! Sterilizează nu abandona! Bineînțeles că nu am venit cu mana goala, o pisicuță care era la marginea drumului, nu am putut trece nepăsători și am luat-o cu noi”, arată Paul Oșan, însoțit de Andrei Licinius Pop, amândoi iubitori de animale care le vor binele și sperăm că veți fi și voi alături de ei în acest demers!

C.Ț.

Citește și

Acțiune pentru prietenii noștri:În județul Maramureș anunț important pentru iubitorii de pisici și câini! Din 7 și 9 octombrie campanie de sterilizări gratuite

O acțiune în beneficiul necuvântătoarelor: 256 animale sterilizate în 4 zile în Maramureș în campania Fight for Animals derulată în Târgu Lăpuș și Recea (FOTO)

 

Acțiune utilă în Maramureș: Campanie de sterilizări gratuite pentru câini și pisici, timp de 4 zile, în Târgu Lăpuș și iar în Recea! (FOTO)

Anunț important în Maramureș: Campanie de sterilizări gratuite pentru câini și pisici, în județ. Acțiunea se va derula timp de 4 zile, în Târgu Lăpuș și Recea!

Bilanțul unei acțiuni extraordinare: 269 animale sterilizate în 4 zile în Maramureș în campania Fight for Animals. Bonus: o poveste emoționantă (VIDEO ȘI FOTO)

Acțiune bună în Maramureș: Campanie de sterilizări gratuite pentru câini și pisici timp de 4 zile la dispensarul veterinar din comuna Recea

Important: Campanie de sterilizări gratuite pentru câini și pisici, în județul Maramureș. Acțiunea se va derula timp de patru zile în Recea

Lasă un comentariu