Share
Acțiune bună în Maramureș: Campanie de sterilizări gratuite pentru câini și pisici timp de 4 zile la dispensarul veterinar din comuna Recea

Acțiune bună în Maramureș: Campanie de sterilizări gratuite pentru câini și pisici timp de 4 zile la dispensarul veterinar din comuna Recea

Sub genericul “Luptăm pentru a pune capăt suferinţei animelelor!”, Asociația Fight for Animals Baia Mare derulează, zilele acestea, un alt nou proiect uriaş pentru necuvântătoarele din judeţul Maramureş.

După demararea proiectului Paul’s Shelter, asociaţia dă drumul la o campanie masivă de sterilizări cu sprijinul asociaţiilor Ein Herz für Streuner e.V., PetCrew e.V. si Schicksalspfoten e.V.

Campania se derulează pe o perioadă de 4 zile întregi de dimineaţă până seara, cu 2 medici veterinari şi 3 asistenţi specializaţi. Alături lor vor fi şi voluntari ai asociaţiei Fight for Animals pentru a face ca evenimentul să fie unul bine organizat!

Acțiunea are loc în zilele de 24, 25, 26, 27 iunie 2021 în incinta Dispensarului de Circumscripţie Veterinară Recea, strada Aeroportului nr. 21, locație pusă la dispoziţie de către medicii veterinari din comună şi cu sprijinul Primăriei comunei Recea. Pentru programări: 0749 718 734 / 0746 896 267. DirectMM.ro este partener media al campaniei.

„Vom asigura toaletarea urechilor, tăierea unghiilor. Vom deparazita extern animăluţele fară stăpân, iar pentru animalele fara stăpân vom asigura transportul pe raza Comunei Recea! Sterilizarea este obligatorie prin lege! Intervenţiile vor fi efectuate de către Red Vets – Pet Clinic. Nu hrăniți animalele cu 12 ore inainte de intervenţie!”, au arătat reprezentanții Asociației Fight For Animals.

„Toate locurile s-au ocupat din fericire! Ne bucurăm că oamenii devin responsabili. Sterilizarea este singura soluție pentru a evita abandonurile!”, au explicat reprezentanții Asociației Fight for Animals Baia Mare.

„În prima zi de muncă, joi, 24 iunie, a fost emis cod roșu de caniculă, fapt pentru care întreaga acțiune a fost puțin mai dificilă. După 12 ore de muncă încheiem ziua1 cu 55 animale sterilizate! Suntem exact în perioada de cod roșu de caniculă în județul Maramureș, vreme care ne obosește enorm, ne dezihratează iar animaluțe sunt puțin stresate, dar vom trece cu bine”, au mai arătat reprezentanții Asociației Fight for Animals Baia Mare. Acțiunea continuă până inclusiv duminică, 27 iunie.

C.Ț.

Citește și

Important: Campanie de sterilizări gratuite pentru câini și pisici, în județul Maramureș. Acțiunea se va derula timp de patru zile în Recea


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.1 Comentariu în această postare

  1. Nu știu ce ați făcut sau ați operat dar pisica mea a murit,s a infectat,a turbat.M a atacat de doua ori.Tind să cred că nu se a lucrat sterl.Imi pare foarte rău,chiar v ați făcut o reclamă proasta.Si nu am fost singura atacată,muscata și zgâriată,rău de tot.Ar trebui sa va dau in judecata.

    Răspunde

Lasă un comentariu