Share
Anunț important în Maramureș: Campanie de sterilizări gratuite pentru câini și pisici, în județ. Acțiunea se va derula timp de 4 zile, în Târgu Lăpuș și Recea!

Anunț important în Maramureș: Campanie de sterilizări gratuite pentru câini și pisici, în județ. Acțiunea se va derula timp de 4 zile, în Târgu Lăpuș și Recea!

Asociația Fight For Animals organizează a doua campanie de sterilizări în județul Maramures. Aceasta se va desfășura din nou sub genericul „Luptăm pentru a pune capăt suferinţei animelelor!”.

Acțiunea în sine are loc la mai puțin de o lună de la prima campanie, desfășurată la Dispensarul Veterinar din comuna Recea, care a fost un succes. În total în patru zile au fost sterilizate 269 animale.

Acțiunea se va desfășura pe 4 zile, în perioada 22-23 iulie în Târgu Lăpuș (str. Eroilor nr. 10, în curtea Casei de Cultură) iar în 24-25 Iulie reprezentanții Asociației Fight For Animals vor fi prezenți în Comuna Recea (str. Aeroportului nr. 21, în incinta Dispensarului Veterinar).

Pentru programări Comuna Recea: 0749 718 734 / 0746 896 267. Pentru programări Targu Lăpus: 0746 992 436. Nu hrăniți animalul cu 12 ore înainte de intervenție!, arată reprezentanții Asociației Fight For Animals Baia Mare. Campania este finanțată și suținută de către Ein Herz für Streuner e.V. și PetCrew e.V. Intervențiile vor fi efectuate de catre echipa RED VETS-PET CLINIC. DirectMM.ro este partener media al acțiunii. Mai exact luptăm împreună pentru a pune capăt suferinţei animelelor!

Cu toate că este un subiect sensibil, specialiștii în domeniu recomandă sterilizarea micilor prieteni pentru a evita atât vagabondajul, care determină un număr mare de pui care pot ajunge pe străzi, cât mai ales pentru a evita unele probleme de sănătate generate din această cauză și care pot fi periculoase pentru cei care ne fac mai fericite zilele, medicii veterinari explicând chiar că sterilizarea le prelungește viața companionilor noștri.

C.Ț.

Citește și

Bilanțul unei acțiuni extraordinare: 269 animale sterilizate în 4 zile în Maramureș în campania Fight for Animals. Bonus: o poveste emoționantă (VIDEO ȘI FOTO)

Acțiune bună în Maramureș: Campanie de sterilizări gratuite pentru câini și pisici timp de 4 zile la dispensarul veterinar din comuna Recea

Important: Campanie de sterilizări gratuite pentru câini și pisici, în județul Maramureș. Acțiunea se va derula timp de patru zile în Recea


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu