Share
Acțiune pentru prietenii noștri:În județul Maramureș anunț important pentru iubitorii de pisici și câini! Din 7 și 9 octombrie campanie de sterilizări gratuite

Acțiune pentru prietenii noștri:În județul Maramureș anunț important pentru iubitorii de pisici și câini! Din 7 și 9 octombrie campanie de sterilizări gratuite

Acțiune pentru prietenii noștri!În județul Maramureș anunț important pentru iubitorii de pisici și câini!Din 7 și 9 octombrie campanie de sterilizări gratuite!

Asociația Fight For Animals organizează a treia campanie de sterilizări în județul Maramures. Aceasta se va desfășura din nou sub genericul „Luptăm pentru a pune capăt suferinţei animelelor!”. În primele două acțiuni, cele din această vară, au fost sterilizate, în total, 525 prieteni necuvântători.

Prima acțiune a avut loc în Recea, iar cea de-a doua în Recea și Târgu Lăpuș. Cea de-a treia va avea loc în Recea și Copalnic-Mănăștur. „Așa cum v-am promis, vom încerca să cuprindem fiecare colțișor din Maramureș, fapt pentru care, de data aceasta în perioada 7 și 8 Octombrie vom fi la Copalnic Mănăștur, unde sterilizările se vor efectua la Căminul Cultural din centrul comunei, și în perioada 9 și 10 Octombrie la Recea, în incinta dispensarului veterinar pus la dispoziție de către medicii veterinari din zonă”, arată Paul Oșan, fondatorul Asociației Fight For Animals Baia Mare.

Programările se fac la numerele de telefon: 0749 718 734 / 0746 896 267. „Nu hrăniți animalul cu 12 ore înainte de intervenție!”, mai arată reprezentanții Asociației Fight For Animals Baia Mare. Această campanie de sterilizări este susținută de către Ein Herz für Streuner e.V. , PetCrew e.V. și Rano&Huutch help for animals. Intervențiile vor fi efectuate de către echipa RED VETS-PET CLINIC. Colaboratori: Primaria Comunei Copalnic Mănăștur și Primăria comunei Recea. DirectMM.ro este partener media al acțiunii. Mai exact luptăm împreună pentru a pune capăt suferinţei animelelor! „Ne bucurăm că oamenii au răspuns acțiunii noastre și că, încet, încet, am putea să credem acum în schimbare”, arată reprezentanții Asociației Fight For Animals Baia Mare, care și-au propus să schimbe mentalități și să vină în sprijinul micilor prieteni de companie. „Atenție mare, având în vedere că au apărut noi cazuri de Covid-19, vă rugăm să purtați mască de protecție și să respectați distanța corespunzătoare”, mai arată organizatorii.

Cu toate că este un subiect sensibil, specialiștii în domeniu recomandă sterilizarea micilor prieteni pentru a evita atât vagabondajul, care determină un număr mare de pui care pot ajunge pe străzi, cât mai ales pentru a evita unele probleme de sănătate generate din această cauză și care pot fi periculoase pentru cei care ne fac mai fericite zilele, medicii veterinari explicând chiar că sterilizarea le prelungește viața companionilor noștri.

C.Ț.

Citește și

O acțiune în beneficiul necuvântătoarelor: 256 animale sterilizate în 4 zile în Maramureș în campania Fight for Animals derulată în Târgu Lăpuș și Recea (FOTO)

Acțiune utilă în Maramureș: Campanie de sterilizări gratuite pentru câini și pisici, timp de 4 zile, în Târgu Lăpuș și iar în Recea! (FOTO)

Anunț important în Maramureș: Campanie de sterilizări gratuite pentru câini și pisici, în județ. Acțiunea se va derula timp de 4 zile, în Târgu Lăpuș și Recea!

Bilanțul unei acțiuni extraordinare: 269 animale sterilizate în 4 zile în Maramureș în campania Fight for Animals. Bonus: o poveste emoționantă (VIDEO ȘI FOTO)

 

Acțiune bună în Maramureș: Campanie de sterilizări gratuite pentru câini și pisici timp de 4 zile la dispensarul veterinar din comuna Recea

Important: Campanie de sterilizări gratuite pentru câini și pisici, în județul Maramureș. Acțiunea se va derula timp de patru zile în Recea


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu