Share
Acțiune utilă în Maramureș: Campanie de sterilizări gratuite pentru câini și pisici, timp de 4 zile, în Târgu Lăpuș și iar în Recea! (FOTO)

Acțiune utilă în Maramureș: Campanie de sterilizări gratuite pentru câini și pisici, timp de 4 zile, în Târgu Lăpuș și iar în Recea! (FOTO)

Asociația Fight For Animals organizează în această perioadă cea de-a doua campanie de sterilizări în județul Maramures. Aceasta se va desfășura din nou sub genericul „Luptăm pentru a pune capăt suferinţei animelelor!”.

Acțiunea în sine are loc la mai puțin de o lună de la prima campanie, care s-a desfășurat la Dispensarul Veterinar din comuna Recea, care a fost un succes. În total în patru zile au fost sterilizate 269 animale.

De această dată acțiunea se va desfășura pe 4 zile, în perioada 22-23 iulie în Târgu Lăpuș (str. Eroilor nr. 10, în curtea Casei de Cultură) iar în 24-25 Iulie reprezentanții Asociației Fight For Animals vor fi prezenți în Comuna Recea (str. Aeroportului nr. 21, în incinta Dispensarului Veterinar).

Pentru programări Comuna Recea: 0749 718 734 / 0746 896 267. Pentru programări Targu Lăpus: 0746 992 436. Nu hrăniți animalul cu 12 ore înainte de intervenție!, arată reprezentanții Asociației Fight For Animals Baia Mare. Campania este finanțată și suținută de către Ein Herz für Streuner e.V. și PetCrew e.V. Intervențiile vor fi efectuate de catre echipa RED VETS-PET CLINIC. DirectMM.ro este partener media al acțiunii. Mai exact luptăm împreună pentru a pune capăt suferinţei animelelor! „Suntem la Târgu Lăpuș în prima zi de campanie de sterilizări pentru câini și pisici! Sperăm ca lumea de aici să fie responsabilă și să se prezinte cu animăluțele. Ne dorim să ajungem în fiecare colțișor al acestui județ. Ne dorim să schimbăm mentalități”, arată reprezentanții Asociației Fight For Animals Baia Mare.

Cu toate că este un subiect sensibil, specialiștii în domeniu recomandă sterilizarea micilor prieteni pentru a evita atât vagabondajul, care determină un număr mare de pui care pot ajunge pe străzi, cât mai ales pentru a evita unele probleme de sănătate generate din această cauză și care pot fi periculoase pentru cei care ne fac mai fericite zilele, medicii veterinari explicând chiar că sterilizarea le prelungește viața companionilor noștri.

C.Ț.

Citește și

Anunț important în Maramureș: Campanie de sterilizări gratuite pentru câini și pisici, în județ. Acțiunea se va derula timp de 4 zile, în Târgu Lăpuș și Recea!


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu