Share
Bilanțul unei acțiuni extraordinare: 269 animale sterilizate în 4 zile în Maramureș în campania Fight for Animals. Bonus: o poveste emoționantă (VIDEO ȘI FOTO)

Bilanțul unei acțiuni extraordinare: 269 animale sterilizate în 4 zile în Maramureș în campania Fight for Animals. Bonus: o poveste emoționantă (VIDEO ȘI FOTO)

Timp de patru zile, în intervalul 24-27 iunie, la dispensarul veterinar din Recea s-a muncit la foc automat. Sub genericul “Luptăm pentru a pune capăt suferinţei animelelor!”, Asociația Fight for Animals Baia Mare a derulat o amplă acțiune de sterilizare gratuită a animalelor de companie.

Cu toate că este un subiect sensibil, specialiștii în domeniu recomandă sterilizarea micilor prieteni pentru a evita atât vagabondajul, care determină un număr mare de pui care pot ajunge pe străzi, cât mai ales pentru a evita unele probleme de sănătate generate din această cauză și care pot fi periculoase pentru cei care ne fac mai fericite zilele, medicii veterinari explicând chiar că sterilizarea le prelungește viața companionilor noștri.

Cei implicați nu au ținut cont că este cod roșu de caniculă, scopul acestora a fost binele prietenilor noștri necuvântători care au necondiționat nevoie de noi. Iar acest lucru s-a văzut, în cele din urmă, acțiunea s-a dovedit a fi un real succes. „Prima campanie de sterilizări organizate de către asociatia Fight for Animals Baia Mare a fost cu succes! 269 animale sterilizate în 4 zile! Majoritatea au fost din comuna Recea”, au transmis reprezentanții Asociației Fight for Animals Baia Mare, cei care au gândit, coordonat, derulat și realizat întreaga campanie.

DirectMM.ro a fost partener media la această campanie care a dorit binele micilor necuvântători. „Mulțumim tuturor care ați fost alături de noi pentru a duce cu bun sfârșit această acțiune. Au fost 4 zile intense, de dimineață până la miezul nopții.
Parteneriiprincipali sunt: Ein Herz für Streuner e.V. PetCrew e.V. și Schicksalspfoten e.V. Intervențile au fost făcute de prietenii noștri de la Red Vets-Pet Clinic, niște oameni minunați și atât de dedicați în această meserie, pe această cale le mulțumim din inimă pentru tot! Mulțumim voluntarelor noastre Ada și Alexandra! Mulțumim pentru poze și cadre E.R.U 42 Productions, în curând o să apară și un clip din cadrul campaniei! Mulțumim partenerului media Direct MM pentru deosebita mediatizare! Mulțumim Teo Anca pentru plăcintele gustoase, dar mai ales pentru toată implicarea! Mulțumim Primăria comunei Recea și medicilor veterinari ai comunei pentru locația oferită! Luptăm pentru schimbare! Luptăm pentru a pune capăt suferinței tuturor animalelor!”, au arătat reprezentanții Asociației Fight for Animals Baia Mare.

Am promis ca bonus o poveste emoționantă, dezvăluită de organizatorii campaniei. Este vorba despre povestea bătrânicii care a salvat peste zece animale de pe stradă. „Înainte de organizarea campaniei mai multe persoane ne-au comunicat despre faptul ca această bătrânică are nevoie de ajutor, toți cățeii salvați de dânsa sunt nesterilizați, un aspect care ducea la o înmulțire necontrolată… Am reușit să-i sterilizăm animăluțele din curte, am mers după fiecare câine în curte pentru a o sprijini, Doamne, câtă grijă are de ei, din pensia ei micuță le oferă tot ce este necesar cățeilor, ei sunt viața dânsei”, au relatat reprezentanții Asociației Fight for Animals Baia Mare. Vezi Video AICI! Felicitări tuturor pentru implicarea în beneficiul micilor prieteni necuvântători!

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu