Share
O acțiune în beneficiul necuvântătoarelor: 256 animale sterilizate în 4 zile în Maramureș în campania Fight for Animals derulată în Târgu Lăpuș și Recea (FOTO)

O acțiune în beneficiul necuvântătoarelor: 256 animale sterilizate în 4 zile în Maramureș în campania Fight for Animals derulată în Târgu Lăpuș și Recea (FOTO)

Timp de patru zile, în intervalul 22-25 iulie, în Târgu Lăpuș și Recea s-a muncit la foc automat. Sub genericul “Luptăm pentru a pune capăt suferinţei animalelor!”, Asociația Fight for Animals Baia Mare a derulat o amplă acțiune de sterilizare gratuită a animalelor de companie.

Este cea de-a doua astfel de acțiune, după cea derulată în 24-27 iunie în Recea. De această dată, reprezentanții Asociației Fight For Animals Baia Mare au reușit să desfășoare ample acțiuni nu doar în comuna situată lângă municipiul Baia Mare, dar și în orașul Târgu Lăpuș, după ce au găsit deschidere din partea celor responsabili.

În primele două zile, la Târgu Lăpuș, au fost sterilizate 49, respectiv 71 câini și pisici, deci un total de 120. În următoarele două zile, la Recea, au fost sterilizate 65, respectiv 71, deci un total de 136 mici prieteni ai omului. Acest lucru înseamnă 256 câini și pisici care au fost sterilizați în cele două amplasamente în cadrul campaniei organizate de Asociația Fight For Animals Baia Mare.

Campania este finanțată și suținută de către Ein Herz für Streuner e.V. și PetCrew e.V. Intervențiile vor fi efectuate de catre echipa RED VETS-PET CLINIC. DirectMM.ro este partener media al acțiunii. Mai exact luptăm împreună pentru a pune capăt suferinţei animelelor! „Ne bucurăm că oamenii au răspuns acțiunii noastre și că, încet, încet, am putea să credem acum în schimbare”, arată reprezentanții Asociației Fight For Animals Baia Mare, care și-au propus să schimbe mentalități și să vină în sprijinul micilor prieteni de companie.

Cu toate că este un subiect sensibil, specialiștii în domeniu recomandă sterilizarea micilor prieteni pentru a evita atât vagabondajul, care determină un număr mare de pui care pot ajunge pe străzi, cât mai ales pentru a evita unele probleme de sănătate generate din această cauză și care pot fi periculoase pentru cei care ne fac mai fericite zilele, medicii veterinari explicând chiar că sterilizarea le prelungește viața companionilor noștri.

C.Ț.

Citește și

Acțiune utilă în Maramureș: Campanie de sterilizări gratuite pentru câini și pisici, timp de 4 zile, în Târgu Lăpuș și iar în Recea! (FOTO)

Bilanțul unei acțiuni extraordinare: 269 animale sterilizate în 4 zile în Maramureș în campania Fight for Animals. Bonus: o poveste emoționantă (VIDEO ȘI FOTO)


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu