Share
Nou: Băimăreanca AMI a lansat piesa „Regrete”, alături de Florian Rus. Clipul înfățișează o variantă modernă a lui Bonnie și Clyde (VIDEO)

Nou: Băimăreanca AMI a lansat piesa „Regrete”, alături de Florian Rus. Clipul înfățișează o variantă modernă a lui Bonnie și Clyde (VIDEO)

Vești bune pentru fanii Andreei Moldovan (AMI). Aceștia vor avea ocazia să o urmărească în noul sezon al show-ului „Te cunosc de undeva”, despre care am scris AICI, cât și într-un nou videoclip. Băimăreanca a lansat o nouă colaborare, de această dată alături de Florian Rus, piesa intitulându-se „Regrete”.

Linia melodică a fost compusă de Florian Rus, Bogdan Todor și Alex Ghinea, iar versurile de Florian Rus, Bogdan Todor, producția fiind semnată de Alex Ghinea, conform profm.ro.

Videoclipul, regizat și filmat de Bogdan Păun și Alexandru Mureșan (NGM Creative), după un scenariu Andra Marta și Cristina Poszet, îi prezintă pe AMI și Florian Rus energici, puși pe distracție, care fac take-over în locații grandioase și își creează amintiri de neuitat (ca într-o variantă modernă a lui Bonnie și Clyde, am adăuga noi). Montajul videoclipului a fost făcut de Florin Burlacu, producție video NGM Creative, conform sursei citate.

Anul acesta, AMI a avut mai multe colaborari: B.U.G. Mafia pentru ”8 zile din 7”, o piesă cu aproape 10 milioane de vizualizări pe YouTube, ”Antidot” cu Killa Fonic și ”Ca să fii fericit” cu Mark Stam.

Florian Rus a lansat în 2020 piesa “Singura greseala” cu Ioana Ignat si a colaborat cu Sore pe piesa “Sunetul meu preferat”. Colaborarea cu AMI vine dupa cel mai recent single al artistului, piesa “Cu dorul meu de tine”.

DirectMM.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu