Share
Show: Băimăreanca Andreea Moldovan (AMI), concurentă în noul sezon „Te cunosc de undeva”. Imagini în premieră din competiție (VIDEO)

Show: Băimăreanca Andreea Moldovan (AMI), concurentă în noul sezon „Te cunosc de undeva”. Imagini în premieră din competiție (VIDEO)

Băimăreanca Andreea Ioana Moldovan (AMI) va concura în noul sezon al show-ului TV difuzat de Antena 1, Te cunosc de undeva. Acesta va debuta pe sticlă sâmbătă, 12 septembrie, la ora 20.00.

11 concurenți talentați și dornici de distracţie vor intra în spectaculosul joc al transformărilor, în cel de-al 15-lea sezon al show-ului. Trei perechi inedite de artişti vor performa în fața telespectatorilor Antenei 1 și a juriului format din Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan, în timp ce cinci concurenţi vor evolua singuri, au notat cei de la Antena 1.

Așadar, în cel de-al 15-lea sezon al transformărilor, Monica Anghel revine pe scenã, de data aceasta alãturi de bunul sãu prieten, Marcel Pavel, Romicã Ţociu va face echipã cu Adriana Trandafir, în vreme ce Liviu Vârciu va concura din nou alături de Andrei Ștefănescu, iar Cãtãlina Grama Jojo, Adda, AMI, Tavi Clonda şi Toto Dumitrescu vor evolua solo, conform Antena 1. Filmările au început în primăvară, însă au fost întrerupte o vreme din cauza pandemiei COVID-19, când chiar s-au înregistrat câteva cazuri în echipă. Din fericire, pe listă nu s-a aflat și băimăreanca noastră.

Conform Antena 1, îndrăgita artistă s-a declarat foarte încântatã de participarea în cel mai nou sezon Te cunosc de undeva!, “mai ales că sunt fan al emisiunii încă de la primul sezon. Orice provocare nouă mă pune pe gânduri și îmi pune la încercare emoțiile însă de-a lungul timpului am învățat din experiențele mele că, dacă mi-a fost teamă de ceva, cu atât mai mult am vrut să fac acel lucru fiindcă doar așa mi-am învins temerile. A venit momentul să spun DA și acestei provocări și sunt pregătită să văd cât de departe mă poate duce curajul meu de a ieși din zona de confort în acest context!”, a declarat AMI.

C.Ț.

E OFICIAL! Din 12 septembrie, in fiecare sambata, de la 20.00, ma vedeti la @tecunoscdeundeva.oficial 🔥 #newseason #tcdu15

Gepostet von AMI Official am Donnerstag, 27. August 2020


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu