Share
Exclusiv: Tânăra artistă maramureșeană Nicoleta Iulia Câmpan, la început de 2021: “Cel mai important lucru este liniștea sufletească” (VIDEO)

Exclusiv: Tânăra artistă maramureșeană Nicoleta Iulia Câmpan, la început de 2021: “Cel mai important lucru este liniștea sufletească” (VIDEO)

Vă spuneam, pe sfârșitul anului trecut, despre maramureșenii care au obținut premii la Concursul Online Internațional de Interpretare „Muzica ne poate uni”. Printre ei s-a numărat și băimăreanca Nicoleta Iulia Câmpan, în vârstă de 19 ani, care a participat, la Secțiunea Muzică Vocală Colinde, cu o colindă tradițională, dragă sufletului ei, care se numește „Pe un drum bătut de piatră”.

Nicoleta a fost coordonată de părintele arhid. prof. drd. Adrian Dobreanu, cel care susține extrem de mult tinere talente. Rezultatul Nicoletei a fost pe măsura muncii depuse: premiul Golden (I), cu un punctaj extrem de mare, 97,75 punctaj. VEZI VIDEO COLINDA AICI!

“Este un premiu important, pentru că eu nu am mai participat de foarte mult timp la un concurs de muzică, iar Părintele Arhidiacon Adrian Dobreanu mi-a propus acest concurs. A fost un concurs internațional, vocal si instrumental, unde au participat peste 500 de concurenți”, a relatat, pentru DirectMM.ro, Nicoleta Iulia Câmpan. “Premiul pe care l-am obținut îmi dă încredere in mine, mă motivează să particip la la alte concursuri, iar dacă tot suntem la acest subiect, sub îndrumarea Părintelui Dobreanu, mă pregatesc pentru un nou concurs, așadar vă invit să îmi urmăriți activitatea, atât pe Facebook, cât și pe canalul meu de YouTube”, a continuat Nicoleta.

Iar pentru că ne aflăm într-o perioadă atipică, am dorit să aflăm cum a sărbătorit talentata tânără sărbătorile de iarnă. “Crăciunul l-am petrecut în familie, la fel ca în fiecare an. Respectând normele impuse de autorități, am colindat și rudele de la Târgu Lăpuș, iar Sărbătoatea Nașterii Domnului a trecut cu bine și repede. În ceea ce privește Anul Nou, am stat acasa. Îmi doresc ca noul an să îmi aducă prosperitate pe plan muzical. Sper din tot sufletul să revenim puțin cu picioarele pe pământ în ceea ce privește pandemia și vreau să spun că, în opinia mea, cel mai important lucru este liniștea sufletească”, a spus Nicoleta.

Am întrebat-o despre planuri din noul an. “Eu nu mi-am făcut planuri. La mine este ceva de genul: îmi vine o idee pe moment, atât mă zbat până devine realitate. Totuși, sper să reusesc să mai scot două melodii”, ne-a împărtășit Nicoleta Iulia Câmpan, care a dorit, pe lângă urarea făcută cititorilor, pe pagina de Facebook DirectMM.ro, să menționeze: “Vă doresc un An Nou cât mai rodnic, plin de bucurii duhovnicești!”, ceea ce vă dorim și noi!

C.Ț.

Citește și

Competiție: Băimăreanca Nicoleta-Iulia Câmpan va participa la Concursul „Muzica ne poate uni” cu o frumoasă colindă tradițională din Maramureș (VIDEO)

Performanță: Patru premii obținute de maramureșeni la concursul online internațional de interpretare “Muzica ne poate uni”. Lista câștigătorilor din județ (FOTO)

Exclusiv: Mărturia unei tinere băimărence care cântă divin. Nicoleta Iulia Câmpan: “Nu trebuie să ne fie rușine sau frică să ne exprimăm credința” (VIDEO ȘI FOTO)

 

Lasă un comentariu