Share
Exclusiv: Interviu special: Băimăreanca Laura Augustin, 72 medalii pentru Maramureș și România. “Respectați regulile!”, ne recomandă ea (FOTO)

Exclusiv: Interviu special: Băimăreanca Laura Augustin, 72 medalii pentru Maramureș și România. “Respectați regulile!”, ne recomandă ea (FOTO)

România se mândrește cu sportivi de mare performanță, în ciuda infrastructurii deficitare. Un exemplu pozitiv cu care țara asta se mândrește este băimăreanca Laura Augustin.

Am scris de multe ori despre Laura, însă, de această dată, i-am lansat provocarea unor întrebări în contextul unei noi medalii obținute în contextul pandemiei, dar și în contextul în care ea reprezintă cu succes România.

Laura este o valoare a Maramureșului, fără îndoială o campioană la secțiunile la care concurează și un om absolut excepțional. Laura merită lăudată în prisma a tot ceea ce face în fiecare zi. Este un veritabil exemplu sportiv, dar și din punct de vedere al carierei. Tocmai de aceea, interviul este publicat de 1 Decembrie.

# Interviul

Cătă Țineghe – O nouă medalie obținută. A câta este până la urmă și ce îmi poți spune despre ea?

Laura Augustin – Medalia pe care am obținut-o la Campionatul National de Sambo Seniori, este pentru mine medalia cu numarul 72, o medalie pentru care nu am muncit atât de mult și asta din cauza timpurilor cu care ne luptam de cateva luni de zile, luni in care nu am putut nici eu, practicand sport de contact sa ma antrenez, pentru ca masurile de protectie nu ne-au permis acest lucru.

Cătă Țineghe – În urmă cu exact cu an, participai la o competiție internațională. Povestește-mi, te rog!

Laura Augustin – Da, a fost cea mai importanta competitie, la care am participat, si anume Jocurile Latino-americane care s-au desfasurat in Mexic si unde am facut sa rasune imnul tarii mele de doua ori consecutiv atat la judo si cat sj la jiu-jitsu.

Cătă Țineghe – Ce planuri ai pentru perioada următoare, atât sportiv, cât și profesional, mai ales în contextul în care viitorul pare a fi incert?

Laura Augustin – Pe plan sportiv mă voi antrena în continuare atât cât ne permite pandemia. Pe plan profesional, anul acesta, voi termina și masterul și mă voi axa mai mult pe jobul meu.

Cătă Țineghe – Ce sfaturi ai da iubitorilor de sport pentru această perioadă?

Laura Augustin – Le-aș spune să se antreneze în continuare, chiar dacă practică un sport de Contact. Pregătirea fizica individuală te ajuta foarte mult.

Cătă Țineghe – Ce sfaturi ai da tuturor maramureșenilor în ceea ce privește respectarea regulilor?

Laura Augustin – Singurul sfat pe care îl pot da este să respecte regulile impuse de autorități, nu pentru că vor primi sau nu amendă din partea noastra, ci pentru a se proteja pe ei de acest virus nemilos.

Cătă ȚINEGHE

Lasă un comentariu