Share
Exclusiv: Aris a lansat noul single „Lies”. Artista internațională se declară fascinată de frumusețea Maramureșului și bunătatea oamenilor (VIDEO ȘI FOTO)

Exclusiv: Aris a lansat noul single „Lies”. Artista internațională se declară fascinată de frumusețea Maramureșului și bunătatea oamenilor (VIDEO ȘI FOTO)

Dacă iubești muzica, pe Larisa Mirabela Ciortan nu ai cum să o ratezi. A participat la X Factor, Vocea României, ca apoi să cucerească topurile internaționale. Acum urcă pe scenă cu numele de Aris. A ajuns să fie cunoscută inclusiv internațional cu single-urile ei. Recent, a lansat un nou single, numit „Lies”. Apropo, s-a născut într-o vineri, 13, ghici ce e azi. Da, nu e iulie, ci noiembrie. Dar… Suntem siguri că interviul va fi de bun augur!

Larisa este născută tot într-o vineri, 13, ca acum. Mno. DirectMM.ro a realizat un interviu cu Aris, pe care îl redăm mai jos!

Cătă – Ce îmi poți spune despre noul single?

Aris – Noul single se numește “Lies” și a luat naștere în urma colaborării cu producătorii/ dj ruși ONEIL și Crosby. Când am compus această piesă, mi-am dorit să transmit un mesaj celor care sunt îndrăgostiți de persoane nepotrivite și aleg să tolereze orice minciună, doar din dorința de a fi cu acele persoane. În timp, minciunile prind rădăcini adânci și ajung să distrugă fericirea omului. Piesa are parte și de un videoclip care a fost realizat de Cristian Pistol și Isabela Dan, iar filmările s-au desfășurat în București.

Cătă – Ce piețe muzicale vrei să țintești?

Aris – Damilaris Records este casa de discuri cu care sunt semnatĂ ca artist, așa că echipa Damilaris este cea care se ocupă, de semnarea și licențierea acestei piese. Până acum, am reușit să o licențiem în Grecia și Cipru (Panik Records), Rusia (Effective Records), Turcia (Yeni Dunya), Israel (Teta Records), Bulgaria (Virginia Records), Coreea de Sud (Sound Republica), Romania (Cat Music). Acestea sunt țări în care ascultătorii deja mă cunosc, dar vom încerca să promovăm “Lies” și în cealaltă parte a Europei.

Cătă – Ce artiști românești sau internaționali ai provoca pentru o colaborare?

Aris – Gusturile mele în materie de muzică sunt foarte variate. Aș colabora atât cu rockstaruri, cât si cu dj sau artiști pop. Printre preferințele mele se numără Sia, David Guetta, Martin Garrix, Dave Grohl (Foo Fighters), Maitre Gims, dar aș colabora cu mare plăcere și cu Drake, Mary J Blige, The Weekend.

Cătă – Ce face Larisa în pandemie, valul doi?

Aris – În primul val, am stat acasă și am compus foarte mult. Acum…la fel. Compun, deoarece anul acesta am primit foarte multe propuneri de colaborări. Unele piese sunt deja finalizate, altele sunt încă în lucru, iar altele … pe lista de așteptare. S-a strâns un număr destul de mare de piese nelansate și sper ca îm 2021 să reușesc să le lansez pe toate.

Cătă – Ce sfaturi ai da celor care te ascultă în acest moment?

Aris – În primul rând, vreau să le mulțumesc celor care mă ascultă și sper să o facă în continuare, deoarece compun din suflet pentru ei. 2020 a fost un an nebun, imprevizil… un an defect. Însă oamenii ar trebui sa rămână uniți, optimiști și să nu își piardă niciodată credința.

Cătă – Zi-mi ce seriale urmărești!

Aris – După ce am urmărit Casa de Papel, am fost inspirată să compun o piesă. În vară, am reușit să urmăresc “How to get away with murder”. Mi-a plăcut atât de mult încât nu am mai avut răbdare să aștept ca ultimele 2 sezoane să apară pe Netflix, așa că le-am căutat pe Internet pentru a le viziona. Viola Davis m-a impresionat profund în acest serial… Este o mare actriță!

Cătă – Care este opinia ta despre Maramureș și despre acest ținut binecuvântat?

Aris – Deși am ajuns doar de câteva ori în Maramureș, trebuie să recunosc că. de fiecare dată, am fost fascinată de bunătatea oamenilor, dar și de peisajele mirifice. Un tărâm magic în care îți poți găsi liniștea.

Cătă ȚINEGHE

Lasă un comentariu