Share
Acțiune pentru prietenii noștri:În județul Maramureș 283 animale sterilizate, în 7-8, 9-10 octombrie, în campania derulată în Copalnic-Mănăștur și Recea (FOTO)

Acțiune pentru prietenii noștri:În județul Maramureș 283 animale sterilizate, în 7-8, 9-10 octombrie, în campania derulată în Copalnic-Mănăștur și Recea (FOTO)

Acțiune pentru prietenii noștri! În județul Maramureș 283 animale sterilizate, în 7-8, 9-10 octombrie, în campania din două comune: Copalnic-Mănăștur și Recea!

Timp de patru zile, în intervalul 7-8 respectiv 9-10 octombrie, în Copalnic-Mănășturi și Recea s-a muncit la foc automat. Sub genericul “Luptăm pentru a pune capăt suferinţei animalelor!”, Asociația Fight for Animals Baia Mare a derulat o amplă acțiune de sterilizare gratuită a animalelor de companie.

În primele două acțiuni, cele din această vară, au fost sterilizate, în total, 525 prieteni necuvântători. Prima acțiune a avut loc în Recea, iar cea de-a doua în Recea și Târgu Lăpuș. Cea de-a treia a avut loc în Recea și Copalnic-Mănăștur, în 7-8 respectiv 9-10 octombrie. În primele două zile, la Copalnic-Mănăștur, au fost sterilizate 70, respectiv 60 câini și pisici, deci un total de 130. În următoarele două zile, la Recea, au fost sterilizate 77, respectiv 76, deci un total de 153 mici prieteni ai omului. Acest lucru înseamnă 283 câini și pisici care au fost sterilizați în cele două amplasamente în cadrul campaniei organizate de Asociația Fight For Animals Baia Mare.

Campania este finanțată și suținută de către Ein Herz für Streuner e.V., PetCrew e.V și Rano&Huutch help for animals. Intervențiile au fost efectuate de către echipa RED VETS-PET CLINIC. DirectMM.ro este partener media al acțiunii. Mai exact luptăm împreună pentru a pune capăt suferinţei animelelor! „Ne bucurăm că oamenii au răspuns acțiunii noastre și că, încet, încet, am putea să credem acum în schimbare. Finalizăm a treia campanie de sterilizări organizata în judetul Maramureș anul acesta cu un total de 130 sterilizări în comuna Copalnic-Mănăștur și 153 sterilizări în comuna Recea, un total de 283 sterilizări. Campaniile de sterilizări sunt absolut necesare cât mai des, este instrumentul esențial pentru a ajunge la o țară normală”, arată reprezentanții Asociației Fight For Animals Baia Mare, care și-au propus să schimbe mentalități și să vină în sprijinul micilor prieteni de companie.

Cu toate că este un subiect sensibil, specialiștii în domeniu recomandă sterilizarea micilor prieteni pentru a evita atât vagabondajul, care determină un număr mare de pui care pot ajunge pe străzi, cât mai ales pentru a evita unele probleme de sănătate generate din această cauză și care pot fi periculoase pentru cei care ne fac mai fericite zilele, medicii veterinari explicând chiar că sterilizarea le prelungește viața companionilor noștri.

C.Ț.

Citește și

Acțiune pentru prietenii noștri: În județul Maramureș către iubitorii de câini și pisici! Din 9 octombrie campanie în Recea! 130 sterilizări în Copalnic (FOTO)

Acțiune pentru prietenii noștri:În județul Maramureș anunț important pentru iubitorii de pisici și câini! Din 7 și 9 octombrie campanie de sterilizări gratuite

O acțiune în beneficiul necuvântătoarelor: 256 animale sterilizate în 4 zile în Maramureș în campania Fight for Animals derulată în Târgu Lăpuș și Recea (FOTO)

Acțiune utilă în Maramureș: Campanie de sterilizări gratuite pentru câini și pisici, timp de 4 zile, în Târgu Lăpuș și iar în Recea! (FOTO)

Anunț important în Maramureș: Campanie de sterilizări gratuite pentru câini și pisici, în județ. Acțiunea se va derula timp de 4 zile, în Târgu Lăpuș și Recea!

Bilanțul unei acțiuni extraordinare: 269 animale sterilizate în 4 zile în Maramureș în campania Fight for Animals. Bonus: o poveste emoționantă (VIDEO ȘI FOTO)

Acțiune bună în Maramureș: Campanie de sterilizări gratuite pentru câini și pisici timp de 4 zile la dispensarul veterinar din comuna Recea

Important: Campanie de sterilizări gratuite pentru câini și pisici, în județul Maramureș. Acțiunea se va derula timp de patru zile în Recea

Lasă un comentariu