Share
Mașinile electrice, vedetele expoziției ProTehnica

Mașinile electrice, vedetele expoziției ProTehnica

S-a deschis ProTehnica, eveniment organizat de Camera de Comerț și Industrie (CCI) Maramureș  la Centrul de Instruire și Marketing din Baia Mare și care se va derula până pe 26 mai.

”Această primă ediție este concretizarea unei decizii a conducerii CCI Maramureș de a aduna sub aceeași umbrelă manifestările cu tentă tehnică. derulate pe parcursul unui an: Salonul Inventatorilor Maramureșeni,  Salonul Energiei Regenerabile și Salonul Prevent, acesta din urmă fiind axat pe domeniul siguranței și securității” –  a precizat Florentin Tuș, director general al CCI Maramureș.

 

Pe parcursul celor trei zile ale manifestării sunt programate prezentări de firme și sesiuni informative. Totodată, publicul poate vizita expoziția în care pot vedea mașini electrice, sisteme de automatizare a clădirilor, sisteme de panouri solare, sisteme de construcție de case autonome. De pildă, o mașinuță electrică pentru deplasarea în oraș costă aproximativ 13.000 de euro, are o autonomie de 100 de km și atinge o viteză maximă de aproximativ 90 km/h.

Evenimentul ProTehnica are loc la Centrul de Instruire și Marketing din Baia Mare, până pe 26 mai.

Lasă un comentariu