Share
Timp liber: Cursuri de planorism și parașutism la Aeroclubul Baia Mare. Sunt gratuite pentru tinerii de până în 23 de ani. Cum te poți înscrie (FOTO)

Timp liber: Cursuri de planorism și parașutism la Aeroclubul Baia Mare. Sunt gratuite pentru tinerii de până în 23 de ani. Cum te poți înscrie (FOTO)

Vrei să înveți să zbori? Nimic mai simplu! La Aeroclubul Teritorial „Alexandru Papana” Baia Mare se fac înscrieri până la data de 7 februarie.

Înscrierile se fac exclusiv online, datorită contextului epidemiologic actual, pe www.aeroclubulromaniei.ro.

Cursurile sunt structurate în două module de pregătire, cel teoretic care va avea loc online în perioada februarie – aprilie şi cel practic (de zbor / salt cu paraşuta) care va începe în luna mai. Pentru planorism, cursul constă în 78 ore de teorie, 15 ore de zbor / 81 lansări automosor minimum. Pentru parașutism, cursul constă în 42 ore de teorie și 25 de salturi minimum.

Tinerii cu vârsta cuprinsă între 15 împliniţi (modulul teoretic al cursului poate fi început la vârsta de 15 ani, iar cel practic în zbor / salt la minim 16 ani împliniţi) şi 23 de ani neîmpliniţi, pot efectua gratuit cursuri pentru disciplinele planorism, paraşutism, şi avion ultrauşor, în limita locurilor disponibile. Criteriul pentru ocuparea locurilor subvenţionate va fi constituit din notele obţinute la examenul de absolvire al modulului teoretic al cursurilor respective. Pentru cei cu vârsta mai mare de 23 de ani, este contracost, 1.857 euro pentru planorism și 768 euro pentru parașutism. Vezi detalii în imaginea de mai jos!

C.Ț.

Foto – Aeroclubul Baia Mare

 

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu