Share
Puterea exemplului: În Poienile de sub Munte, voluntarii au împărțit pachete cu alimente persoanelor din categoriile vulnerabile (GALERIE FOTO)

Puterea exemplului: În Poienile de sub Munte, voluntarii au împărțit pachete cu alimente persoanelor din categoriile vulnerabile (GALERIE FOTO)

Finalul săptămânii a adus o acțiune de suflet în cea mai mare comună din Maramureș, Poienile de sub Munte. Mai mulți voluntari din cadrul administrației locale și din cadrul Secției de Poliție Rurală 4 Leordina au dus pachete cu alimente persoanelor care au cea mai mare nevoie în această perioadă.

Voluntarii au transportat, mai exact, la domiciliul beneficiarilor acestei acțiuni, pachete care au conținut, printre altele, făină, ulei, zahăr, margarină și drojdie, achiziționate din finanțarea administrației locale.

„Am fost nouă-zece persoane care am împărțit pachete cu alimente de bază persoanelor din categoriile vulnerabile care nu se pot deplasa în această perioadă pentru a și le procura singuri, cei mai mulți dintre ei vârstnici. Am vrut să transmitem un mesaj pozitiv, am dorit să dăm tonul acțiunilor de acest gen, oferind un exemplu și determinând persoanele care au posibilitatea să ajute să se implice. Suntem de părere că fiecare comunitate își cunoaște cel mai bine persoanele care au nevoie de sprijin” – a declarat, pentru DirectMM.ro, Alin Mariciuc, polițist în cadrul Secției Rurale 4 Leordina.

Acțiunea a avut loc pe raza întregii comune, principalii beneficiari fiind seniorii cu vârste de peste 65 de ani. Nu trebuie uitat faptul că Poienile de sub Munte este o unitate administrativ-teritorială extrem de întinsă, având în componența sa 17 cătune.

Organizatorii au dat asigurări că astfel de acțiuni se vor realiza în Poienile de sub Munte pe toată durata stării de urgență. În plus, cu această ocazie, polițiștii au ocazia de a comunica populației cât de importantă și utilă este respectarea Ordonanțelor Militare.

Cătă ȚINEGHE

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu