Share
Din suflet pentru suflete: Mai mulți maramureșeni cu inimă mare au pus mână de la mână pentru a aduce zâmbete pe buzele semenilor (VIDEO ȘI FOTO)

Din suflet pentru suflete: Mai mulți maramureșeni cu inimă mare au pus mână de la mână pentru a aduce zâmbete pe buzele semenilor (VIDEO ȘI FOTO)

„A fi om e lucru mare” spune o veche vorbă românească. Iar generozitatea pare a fi, mai ales acum, calea cea mai potrivită pentru a traversa, cu bine, această perioadă dificilă.

La inițiativa băimărenilor Adi și Oana Birta, mai mulți maramureșeni au ales să rupă din ceea ce au, pentru a dărui celor care au nevoie de sprijin. Scopul suprem este de a aduce o bucurie semenilor. Astfel, adunând mână de la mână diverse alimente, au decis să aducă un zâmbet celor aflați la Mănăstirea Rohița și la Mănăstirea Prislop.

Cea de-a doua acțiune a avut loc duminica trecută. “Cu ajutorul prietenilor cu suflet mare, am reușit să ducem la bun sfârșit a doua etapă din ,,Pic cu pic se face mare”. Puținul nostru pus ,,din suflet pentru suflete” a reușit să aducă zâmbetul pe buzele celor de la Mănăstirea Prislop. Sper că o vom face în continuare cu ajutorul dumneavoastră, al tuturor celor cu care am putut face posibile aceaste acțiuni. Să ne ajute bunul Dumnezeu să putem face cât mai multe suflete fericite”, a explicat Adi Birta.

“Dorința noastră este să facem astfel de acțiuni ori de câte ori avem ocazia, nu numai de sărbători. Vom face atâta vreme cât sunt dispuși oamenii să rupă din puținul lor pentru a ajuta alte suflete. Pic cu pic se face mare, din suflet pentru suflete”, a punctat, întrebat de DirectMM.ro, Adi Birta.

Toți cei care doresc să contribuie la acțiunile viitoare (totul depinde de mobilizare) sunt rugați să ia legătura pe Facebook cu Adi, profilul fiind Birta Adrian. Mai jos, un material video cu produsele care au fost transportate la Mănăstirea Prislop.

Cătă ȚINEGHE


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu