Share
Dăruind vei deobândi: Campanie de ajutorare a persoanelor dezavantajate din comuna Groși. Fii Moș Crăciun pentru o zi! Ce se poate dona

Dăruind vei deobândi: Campanie de ajutorare a persoanelor dezavantajate din comuna Groși. Fii Moș Crăciun pentru o zi! Ce se poate dona

Indiferent că e pandemie sau nu, luna decembrie este luna cadourilor. Chiar dacă, în mod normal, ar trebui să luăm în considerare ideea de a fi mai buni de-a lungul întregului an, este știut faptul că apropierea sărbătorilor de iarnă atinge mai mult unele suflete.

În acest context, Primăria Groși a anunțat faptul că pornește campania „Dăruind vei dobândi” pentru a ajuta persoanele dezavantajate din comună.

În cadrul campaniei, se acceptă donarea de: alimente, îmbrăcăminte, încălțăminte, bani, jucării, lemne pentru foc, materiale de construcții și electrocasnice. Pentru coletele voluminoase sau grele se asigură transport, au anunțat autoritățile locale.

„Rugăm persoanele care doresc să doneze îmbrăcăminte și încălțăminte, să le organizeze pe pachete care să aibă scris pe ele vârsta pentru care sunt recomandate.
Gestionarea și distribuirea se va face de către angajații primăriei. Haideți ca împreună să aducem un zâmbet în fiecare casă din comuna noastră”, a anunțat primarul comunei Groși, Florin Daniel Boltea.

DirectMM.ro

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu