Share
Proiectului Eparhial „Icoana Maicii Domnului în casa omului” a ajuns la a II-a ediție; Puteți trimite fotografii cu icoanele pe care le aveți

Proiectului Eparhial „Icoana Maicii Domnului în casa omului” a ajuns la a II-a ediție; Puteți trimite fotografii cu icoanele pe care le aveți

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Iustin, Departamentul Comunicații Media-Online al Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului lansează a doua ediție a Proiectului Eparhial „Icoana Maicii Domnului în casa omului”.

Acest proiect se desfășoară în contextul Sfântului și Slăvitului Praznic al Adormirii Maicii Domnului, al cărui post constituie un prilej de pregătire sufletească și rugăciune fierbinte către Fecioara Maria și Maica Domnului nostru Iisus Hristos.

Este binecunoscut faptul că poporul român are o evlavie foarte mare la Maica Preacurată, fiind grabnic ajutătoare și solitoare, pentru că „mult poate rugăciunea Maicii spre îmblânzirea Stăpânului”.

Astfel, în perioada 01 – 15 august 2021, credincioșii vor avea posibilitatea de a trimite online, pe adresa de e-mail (sectormediaonline@yahoo.com) sau pe WhatsApp (0748042169), una sau mai multe fotografii reprezentând icoana Maicii Domnului care se află la loc de închinare și cinstire în casa dumneavoastră. Fotografia trebuie să fie însoțită de următoarele date: numele și prenumele persoanei (sau a familiei), parohia aparținătoare, localitatea și numărul de telefon.

„De asemenea, pentru că ne aflăm în contextului Anul Omagial 2021, „al pastorației românilor din afara României”, ne vom bucura și mai mult de fotografiile primite de la credincioșii care locuiesc în diaspora și au în casele lor sau la locul de muncă o icoană cu chipul Maicii Domnului.

Cele mai deosebite imagini vor fi postate într-un album personalizat pe Paginile oficiale de Facebook, Instagram și Twitter ale Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului, precum și într-o ediție viitoare a revistei noastre eparhiale”, informează Arhid. Adrian Dobreanu, Responsabil Comunicații Media-Online.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu