Share
Produs în Maramureș: Măști reutilizabile făcute de o firmă din Baia Mare

Produs în Maramureș: Măști reutilizabile făcute de o firmă din Baia Mare

Tot mai multe firme din județul Maramureș recurg la reconversia economică în ceea ce privește pandemia COVID-19. Dacă e pentru binele tuturor, e mai mult decât lăudabil.

Cei de la MândrIe Maramureșeană au semnalat faptul că se pot face și măști de protecție non-medicale reutilizabile, ba chiar se pot face comenzi în acest sens.

„Pe lângă partea de igienizare a mâinilor, tot mai des auzim și îndemnul de a purta o mască. Printre cei care și-au adaptat producția la cerințele vremurilor actuale se numără și SC Loockoutopen SRL din Baia Mare. Realizează măști de protecție reutilizabile, 2 straturi TNT. Detalii privind comenzile, dar și stabilirea datei pentru livrare le puteți obține la telefonul afișat” – scriu colegii de la MândrIe Maramureșeană.

Comenzile se fac la număr 0744.765.155 – Sorin. Dacă e pentru binele comunitar, în aceste condiții de criză, să fie într-un ceas bun!

Aplaudăm orice intervenție a unui investitor privat pentru binele comunității în aceste vremuri de criză! Suntem sigur că mai sunt și alții! Îi rugăm să anunțe public, pentru binele comunității!

Lasă un comentariu