Share
Loteria COVID-19 la Spitalul Sighet: De la 2 la 20 nou infectați în unitatea medicală. Posibil focar? (SURSE)

Loteria COVID-19 la Spitalul Sighet: De la 2 la 20 nou infectați în unitatea medicală. Posibil focar? (SURSE)

Cum nimeni nu furnizează informații oficiale decât la cerere, și chiar și așa, ele sunt lacunare, astăzi, înainte de raportarea zilnică, vă vom oferi informații pe surse.

Autoritățile județene au dat asigurări că tot personalul Spitalului Municipal Sighetu Marmației va fi testat COVID-19, după ce s-au înregistrat, deja, trei cazuri în unitatea medicală. Zis și făcut.

Iată și cum s-au făcut testele, conform surselor DirectMM.ro, ce-i drept, neavizate. Cele 300 de persoane au fost testate câte zece. În clipa în care se înregistrează într-un calup caz pozitiv, el urmează a fi retestat. Conform surselor, au fost două. Așadar, 20 posibil infectați, dacă este să analizăm cel mai negru scenariu. Numai 2 cazuri dacă e să vedem cea mai plină parte a paharului.

DirectMM.ro a solicitat informații la CJSU Maramureș, DSP Maramureș, Spitalul Municipal Sighetu Marmației. Până în prezent, niciun rezultat. Fie el pozitiv informațional sau pozitiv la testarea cu COVID-19. E limpede că cei suspectați vor fi testați suplimentar. Repetăm, informațiile sunt pe surse, iar autoritățile nu s-au sinchisit să ofere un răspuns. Fie el pozitiv sau nu. Așteptăm punctul lor de vedere. Teoretic, din câte am fost informați de experții în epidemiologie, focar înseamnă mai mult de 3 cazuri. Așadar, se întrunesc condițiile!

ACTUALIZARE – Apar tot mai multe suspiciuni conform cărora s-ar putea introduce management militar. Momentan este doar o supoziție. Managerul Dan Dunca a comunicat că nu poate informa presa cu nicio declarație. Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, nu a putut fi contactat până în prezent cu privire la acest subiect.

Vom reveni cu detalii!

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu