Share
Șpagă la Rutiera Maramureș?: Anchetă într-un dosar de luare de mită. Agenți de poliție audiați de procurori

Șpagă la Rutiera Maramureș?: Anchetă într-un dosar de luare de mită. Agenți de poliție audiați de procurori

Situație critică la Serviciul Poliției Rutiere (SPR) Maramureș. Există suspiciunea că mai mulți angajați ai instituției ar fi luat mită.

Azi, 29 iulie, mai mulți agenți ai Poliției Rutiere Maramureș au aflat că sunt anchetați într-un dosar amplu. Ei ar fi fost înregistrați atunci când ar fi închis ochii la unele acte de indisciplină rutiere în schimbul unor beneficii materiale. Se vorbește despre faptul că 9 agenți ai SPR Maramureș ar fi acuzați de luare de mită.

Ancheta este coordonată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș și a fost confirmată de prim-procurorul adjunct al instituției, Bogdan Gabor. „Se fac cercetări față de mai mulți angajați ai Poliției Rutiere din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni de corupție. Au fost citate mai multe persoane pentru a fi audiate. Suntem sprijiniți de Direcția Generală de Anticorupție și de conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș”, a declarat, pentru DirectMM.ro, Bogdan Gabor.

Se vorbește despre faptul că polițiștii erau de ceva vreme în vizorul procurorilor. Până la orele amiezii, niciunul dintre agenți nu fusese reținut pentru luare de mită, însă nu este exclus ca acest lucru să se întâmple în orele următoare. Rămâne de văzut în ce formă sau măsură va fi afectată activitatea SPR Maramureș din județ în urma acestei anchete. Vom reveni cu detalii!

C.Ț.

 

1 Comentariu în această postare

  1. La multi ani Cristi!

    Răspunde

Lasă un comentariu