Share
Cazuri crimă Maramureș: Tânărul care și-a ucis concubina a fost reținut, avea discernământ. Situația de la Bozânta, în expertiză

Cazuri crimă Maramureș: Tânărul care și-a ucis concubina a fost reținut, avea discernământ. Situația de la Bozânta, în expertiză

Urmări în cazul celor două crime care au zguduit Maramureș în ultimele săptămâni, cea din Bozânta Mică și cea de la Vișeu de Sus.

Surse din cadrul Spitalului Municipal Sighetu Marmației au arătat că bărbatul, Claudiu Z., în vâstă de 24 de ani, a avut discernământ.

ACTUALIZARE – Informația a fost confirmată de Bogdan Gabor, prim-procuror adjunct în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalului Maramureș. „A avut discernământ în momentul comiterii faptei. A fost reținut ieri, fiind prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă”, a declarat, pentru DirectMM.ro, Bogdan Gabor. În pofida informațiilor inițiale, aparent bărbatul este tatăl copiilor pe care îi avea tânăra în vârstă de 18 ani.

În cazul crimei de la Bozânta, în care o fostă educatoare și-a sufocat în somn copilul în vârstă de 9 ani, expertiza continuă. „Este un caz atipic. O cauză mai complexă. Vom vedea ce va releva expertiza. Femeia se află în continuare la spitalul din Sighetu Marmației”, a completat Bogdan Gabor.

ACTUALIZARE 2 – „La data de 17.06.2020, Tribunalul Maramureş a admis propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 17.06.2020, până la data de 16.07.2020, inclusiv, a inculpatului X, în vârstă de 24 de ani, fără antecedente penale, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de omor, prevăzute de art. 188 raportat la art. 199 alin. 1 Cod penal.
Pentru a dispune măsura arestării preventive a inculpatului, instanţa a reţinut că în cauză există indicii temeinice care să justifice suspiciunea rezonabilă privind săvârşirea infracţiunii de omor asupra concubinei sale. Fapta s-a realizat pe fondul unor altercaţii, în data de 6 iunie 2020, la locul numit „Stâna lui Marcel”, aflat într-o zonă împădurită de pe raza oraşului Vişeu de Sus, judeţul Maramureş, victima fiind strânsă cu mâinile de gât şi ulterior strangulată cu o sârmă. Hotărârea Tribunalului Maramureş poate fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunţare”, au explicat reprezentanții instanței maramureșene.

Vom reveni cu detalii!

C.Ț.

https://baiamare.net/stiri/actualizare-2-caz-crima-in-maramures-o-tanara-in-varsta-de-18-ani-omorata-intr-o-cabana-din-viseu-de-sus-suspectul-crimei-a-fost-retinut

Caz strigător la cer în Maramureș: O educatoare și-a sufocat în somn băiatul de 9 ani, după care a vrut să se sinucidă

Lasă un comentariu