Share
Caz strigător la cer în Maramureș: O educatoare și-a sufocat în somn băiatul de 9 ani, după care a vrut să se sinucidă

Caz strigător la cer în Maramureș: O educatoare și-a sufocat în somn băiatul de 9 ani, după care a vrut să se sinucidă

Scene de groază în satul Bozânta Mică, comuna Recea. O educatoare la o grădiniță din Baia Mare, cu domiciliul în satul Bozânta Mică, și-a sufocat în somn băiatul în vârstă de numai 9 ani. În momentul în care a realizat ce a făcut, a încercat să își pună capăt zilelor.

Grozăvia ar fi avut loc în dimineața zilei de 29 mai. Femeia în vârstă de 42 de ani și-a sufocat propriul copil. Cel care a dat alarma a fost fratele în vârstă de 5 ani, care a sunat rudele, spunând că mama lui vrea să îl omoare pe fratele lui. Femeia a încercat să se spânzure, însă nu a apucat să își ducă până la capăt planul, întrucât la fața locului au ajuns medicii din cadrul Serviciului de Ambulanță al Județului Maramureș, dar și polițiști. Femeia a fost salvată.

Numai că se vorbește că tentativa ei de suicid ar fi implicat mai mult decât o sfoară de care să se sinucidă. Din motivele relevante, nu oferim mai multe detalii despre asta. „Astăzi, in jurul orei 08:30, polițiștii au fost sesizați prin apel la SNUAU 112 cu privire la decesul unui copil de 9 ani din Bozanta Mică. S-a constituit echipa complexă de cercetare, condusă de un procuror si s-a efectuat cercetarea la fata locului. Corpul a fost transportat la morga spitalului din Baia Mare in vederea efectuării necropsiei. Cazul a fost preluat de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș”, au declarat reprezentanții IPJ Maramureș.

„S-a înregistrat o cauză având ca obiect infracțiunea de omor. Încă nu avem rezultatele cercetărilor preliminare ale medicului legist, însă avem indicii temeinice conform cărora doamna a suprimat viața fiului ei, după care a încercat să se sinucidă. Echipa de cercetare încă se află la fața locului (n.red. – orele amiezii)”, a declarat, pentru DirectMM.ro, Bogdan Gabor, prim-procuror adjunct în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș.

Femeia ar fi educatoare la o unitate de învățământ din Baia Mare (conform unor surse, a fost la un moment dat la Colegiul de Arte), se numește C.P., iar copilul ucis învăța la o școală tot din municipiu. Ea ar fi divorțat de soț, acesta aflându-se în Statele Unite ale Americii. Femeia și cei doi copii nu se mutaseră de multă vreme în Bozânta Mică și, înainte de pandemiei, făceau naveta la cursuri / muncă.

Momentan nu se cunosc motivele pentru care educatoarea a ajuns să ia viața propriului copil, însă cert este faptul că ea va fi transportată la Spitalul Municipal Sighetu Marmației, pentru a fi expertizată psihiatric și a se vedea dacă a avut sau nu discernământ.

Primarul comunei Recea, Pavel Octavian, a declarat, pentru DirectMM.ro, că s-a efectuat o anchetă socială de către specialistul primăriei, iar la fața locului se află și cei de la DGASPC Maramureș, în ideea identificării familiei extinse, unde va ajunge fratele copilului ucis.

Vom reveni cu informații!

Cătă ȚINEGHE

5 Comentarii în această postare

 1. gostan

  ce face lipsa de p#*@ din femeie ! pacat

  Răspunde
 2. florin s.

  Trebuia lasata sa isi ia viata, vorba aceea: ochi pentru ochi, dinte pentru dinte…..apropo, vand iepuri bozanta mica..pret bun, de criza, de covid

  Răspunde
  • Cipriana

   Totul s.a petrecut pe fondul unei depresii, care este o boala si nicidecum din lipsa de , cum sugereaza un gunoi pe nume gostan! Rusine mizerie ingrata!

   Răspunde
   • S-a întâmplat pe fondul unei depresii puternice. Cu 2 copii nu e ușor singura. Ar trebui schimbate legile și protejate mamele cu copii iar tatii care-și abandonează copiii și nevasta sa fie trași la răspundere.

    Răspunde
 3. Dorca

  Nu judecați sa nu fiți judecați.
  Cine e fără de păcat?
  De ce judecam fără sa cunoaștem pe cineva și fără sa știm ce se afla în sufletul cuiva?
  Este o lipsa de bunătate, toleranta și iubire a aproapelui, dar mai cu seama o lipsa de caractere. Cum vreți sa schimbam ceva în viețile noastre și în lume dacă nu schimbam ceva măcar în comportament?
  Sa nu ma înțelegeți greșit nu sunt deacord cu un astfel de comportament, dar nu este în competenta noastră sa facem judecata.

  Răspunde

Lasă un comentariu