Share
Bestie cu chip de om: Un borșean de 25 de ani a violat fetița de un an și jumătate a iubitei sale și a bătut-o până la ultima suflare (FOTO)

Bestie cu chip de om: Un borșean de 25 de ani a violat fetița de un an și jumătate a iubitei sale și a bătut-o până la ultima suflare (FOTO)

Un tânăr în vârstă de 25 de ani din Borșa, plecat la muncă în Italia, s-a dovedit a fi o veritabilă bestie cu chip de om. A violat-o pe fetița în vârstă de un an și jumătate a partenerei lui, dar a și bătut-o până când micuța și-a dat duhul. Cazul a stârnit valuri de nemulțumire în peninsulă.

Românul de 25 de ani, partenerul mamei lui Sharon Barni, fetița de 18 luni moartă în zona Como, se numește Gabriel Robert Marincat. Originar din Borșa, Maramureș, Gabriel Robert Marincat este rezident la Lentate sul Seveso. De trei luni locuia în aceeași casă cu fetița pe care a violat-o și cu mama acesteia, Silvia Barni, italiancă de 24 de ani, partenera sa, a notat gazetaromaneasca.com.

De origine română, dar de ani de zile în Italia, muncitor, era singur acasă cu bebelușul în vârstă de 18 luni când, la 11 ianuarie 2021, a avut loc tragedia. De obicei cu fetița stătea bunica acesteia, dar de când Gabriel Robert Marincat se mutase în casă, uneori era lăsat să aibă grijă singur de copil. Bărbatul, arestat sâmbătă dimineață (23 ianuarie 2020) de către carabinieri din Tenenza di Mariano Comense în timp ce se afla la casa mamei sale, în Lentate sul Seveso, unde se întorsese să locuiască acum câteva zile, este acuzat de maltratare care a dus la moartea copilului (infracțiune pedepsită până la maximum 24 de ani) și violență sexuală împotriva unei persoane sub vârsta de zece ani (pedepsită până la maximum douăzeci de ani), mai notează sursa citată.

Micuța Sharon Barni, fetița de 18 luni care a murit la 11 ianuarie trecut la Cabiate (Como), a fost bătută și violată, au stabilit medicii care au făcut autopsia. Fetița a murit în ziua în care Gabriel Robert Marincat a avut-o în grijă. Bărbatul a spus că a avut loc un accident domestic, că a căzut un reșou peste ea. „Ceea ce a raportat partenerul mamei micuței pentru a justifica accidentul s-a dovedit a fi o minciună – a scris procurorul din Como, Nicola Piacente, într-o notă citată de Corriere della Sera -. Rapoartele preliminare ale medicului legist au negat dinamica raportată inițial de singura persoană care se afla în compania copilului înainte de sosirea bunicii materne. Acestea, combinate cu investigațiile scrupuloase ale carabinierilor, care l-au verificat pe partenerul mamei victimei, au condus la convingerea că fetița a fost bătută în mod repetat, probabil nu numai în după-amiaza zilei de luni, 11 ianuarie, precum și violată într-o perioadă apropiată de acea după-amiază tragică».

Din aceste motive, două săptămâni mai târziu, bărbatul care era cu ea în momentul morții ei a fost arestat și dus la închisoare. Acesta este Gabriel Robert Marincat, un muncitor român în vârstă de 25 de ani și partener al mamei Sharon. După spitalizarea fetiței în condiții disperate la spitalul din Como, tânărul de 25 de ani a spus că fetița „a tras un reșou peste ea, însă nu i se părea nimic grav, s-a întors să se joace”. Teza susținută atât cu mama copilului, cât și de bunica fetiței, în declarațile date carabinierilor, dar negată prompt de autopsia dispusă de procurorul Como. Pentru aceasta, muncitorul de 25 de ani a fost arestat sub acuzația de rele tratamente și violență sexuală. Prima care a realizat gravitatea situației a fost bunica copilului. Femeia și-a găsit nepoata inconștientă și cu o cămașă pătată de vărsături. În ciuda intervenției 118 și a transportului de urgență cu elicopterul la spitalul din Bergamo, era prea târziu pentru micuța Sharon.

Potrivit raportului de autopsie, corpul copilului a fost de fapt bătut de răni și vânătăi „necompatibile cu căderile accidentale și datând și din perioadele anterioare”. Investigațiile ulterioare ale carabinierilor Companiei Cantù au condus, prin urmare, la arestarea însoțitorului mamei lui Sharon. Militarii l-au arestat în Lentate sul Seveso (Monza și Brianza). El se afla acasă la mama sa, unde se mutase după încheierea relației cu fosta sa parteneră. Aceasta din urmă nu bănuise niciodată nimic despre ororire comise de tânărul de 25 de ani, conform gazetaromaneasca.com.

Grozăvia a generat numeroase reacții. Una dintre ele aparține politicianului italian Matteo Salvini, care a ocupat, de-a lungul vremii, funcții precum europarlamentar, ministru de Interne și vicepreședinte al Consiliului de Miniștri din Italia. Acesta a fost extrem de tranșant. „Ca tată al unui copil, mă simt rău. Un copil de 18 luni, torturat și violat de partenerul mamei sale. Nu există cuvinte care să descrie această oroare, Răul în forma sa cea mai șocantă. O rugăciune pentru acest biet mic înger care s-a dus în Rai”. „Pentru monstrul care a comis această oribilă crimă, speranța unei vieți în închisoare, cu castrare chimică, fără reduceri, fără milă, așteptând Justiția divină.”, a scris Matteo Salvini pe Twitter. Reacțiile italienilor au fost pline de revoltă. „O pedeapsă cu moartea nu este suficientă, ar fi nevoie de două, în acest caz”, este una dintre ele, conform gazetaromaneasca.com.

DirectMM.ro

 

Lasă un comentariu