Share
Faza zilei în Maramureș: O infractoare a fost iertată de polițiști după ce a furat o găină; Cum a fost totul posibil (VIDEO ȘI FOTO)

Faza zilei în Maramureș: O infractoare a fost iertată de polițiști după ce a furat o găină; Cum a fost totul posibil (VIDEO ȘI FOTO)

Scene inedite surprinse în a doua zi de Paști, la ieșirea din Baia Mare, în zona stațiilor de carburanți din zona de sub Dura. Un vizitator mai puțin obișnuit și-a făcut apariția sub privirile amuzate ale polițiștilor.

O vulpe care tocmai dăduse „o lovitură” în gospodăria unui cetățean a vrut să travereseze artera rutieră cu o găină în gură. Un autoturism a băgat-o în sperieți, însă, moment în care animalul a lăsat jos găina și a trecut pe cealaltă parte a șoselei, unde s-a simțit în siguranță.

Partea și mai amuzantă este că echipajul Poliției Rutiere chiar intenționa să îl tragă pe dreaptă pe șofer, însă momentul cu vulpea i-a determinat pe polițiști să îl lase să își continue nestingherit traseul. Același lucru au decis oamenii legii și în cazul vulpii, care, văzând că pericolul cu patru roți s-a îndepărtat, s-a întors și și-a luat repede prada.

Reprezentanții IPJ Maramureș ne-au declarat faptul că, în cazul vulpii, „este o infracțiune flagrantă de furt calificat și o trecere prin loc nepermis, constatate într-un filtru rutier, de către colegii de la SPR,care au închis ochii de această dată”. Imaginile haioase, în clipurile atașate acestui material.

C.Ț.

Video cu vulpea


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu