Share
Faza zilei în Maramureș: O infractoare a fost iertată de polițiști după ce a furat o găină; Cum a fost totul posibil (VIDEO ȘI FOTO)

Faza zilei în Maramureș: O infractoare a fost iertată de polițiști după ce a furat o găină; Cum a fost totul posibil (VIDEO ȘI FOTO)

Scene inedite surprinse în a doua zi de Paști, la ieșirea din Baia Mare, în zona stațiilor de carburanți din zona de sub Dura. Un vizitator mai puțin obișnuit și-a făcut apariția sub privirile amuzate ale polițiștilor.

O vulpe care tocmai dăduse „o lovitură” în gospodăria unui cetățean a vrut să travereseze artera rutieră cu o găină în gură. Un autoturism a băgat-o în sperieți, însă, moment în care animalul a lăsat jos găina și a trecut pe cealaltă parte a șoselei, unde s-a simțit în siguranță.

Partea și mai amuzantă este că echipajul Poliției Rutiere chiar intenționa să îl tragă pe dreaptă pe șofer, însă momentul cu vulpea i-a determinat pe polițiști să îl lase să își continue nestingherit traseul. Același lucru au decis oamenii legii și în cazul vulpii, care, văzând că pericolul cu patru roți s-a îndepărtat, s-a întors și și-a luat repede prada.

Reprezentanții IPJ Maramureș ne-au declarat faptul că, în cazul vulpii, „este o infracțiune flagrantă de furt calificat și o trecere prin loc nepermis, constatate într-un filtru rutier, de către colegii de la SPR,care au închis ochii de această dată”. Imaginile haioase, în clipurile atașate acestui material.

C.Ț.

Video cu vulpea

Lasă un comentariu