Share
Doliu în aviație: S-a stins din viață, la 83 de ani, unul dintre pionierii Aeroclubului Baia Mare, pilotul Șerban Nicolae (FOTO)

Doliu în aviație: S-a stins din viață, la 83 de ani, unul dintre pionierii Aeroclubului Baia Mare, pilotul Șerban Nicolae (FOTO)

Anunț trist făcut de reprezentanții Aeroclubului Teritorial „Alexandru Papana” din Baia Mare. Unul dintre piloții care a pus umărul la dezvoltarea instituției s-a stins din viață.

Este vorba despre Șerban Nicolae, care a plecat la cele veșnice la vârsta de 83 de ani, lăsând în urma sa generații de învățăcei.

Șerban Nicolae a ajuns la Aeroclubul Maramureș în anul 1959. În acea perioadă, respectiv 1958-1962, la Aeroclubul Maramureș, zborul era organizat de către Vasile Bochiș. Cei doi au luptat și au depus eforturi deosebite pentru dezvoltarea Aeroclubului Maramureș, indiferent că amplasamentul a fost la Recea sau Tăuții Măgherăuș.

„În aceste zile ne luăm rămas bun de la Șerban Nicolae, unul din pionierii Aeroclubului Baia Mare, pilot instructor ce a lăsat moștenire mai multe generații de piloți și a luptat pentru dezvoltarea Aeroclubului Baia Mare. Zbor lin în Ceruri, maestre! Șerban Nicolae, 1938 – 2021”, au anunțat reprezentanții Aeroclubului Teritorial „Alexandru Papana” din Baia Mare.

DirectMM.ro

1 Comentariu în această postare

  1. Cionca ioana

    Va mulțumesc pentru cuvintele frumoase despre bunicul meu . Sa îl odihneasca Dumnezeu in pace suflet drag 😔

    Răspunde

Lasă un comentariu