Share
Bookurie fără etichetă: Peste 3.200 de lei donați de băimăreni pentru câinii de la adăpost. Se vor cumpăra cuști și pături pentru iarnă (FOTO)

Bookurie fără etichetă: Peste 3.200 de lei donați de băimăreni pentru câinii de la adăpost. Se vor cumpăra cuști și pături pentru iarnă (FOTO)

Scriam zilele trecute despre acțiunea celor de la Rotaract Baia Mare, prin care iubitorii de animale și de lectură, totodată, erau invitați să doneze pentru cățeii de la adăpostul din municipiu.

Voluntarii au pus la bătaie aproximativ 200 de cărți, în schimbul unei donații ce a purtat numele „10 lei pentru căței”. Scopul acestui târg caritabil a fost de a cumpăra cuști, pături (pentru că vine sezonul rece), dar și hrană pentru cățeii din adăpostul de câini din Baia Mare.

„Am reușit să strângem suma de 3268 de lei, bani pe care îi vom dona la Adapostul de caini din Baia Mare pentru achiziționarea de cuști, urmează să revenim cu detalii la finalizarea proiectului, câte cuști s-au achiziționat și câte pături s-au donat”, au anunțat voluntarii Rotaract Baia Mare.

Dacă doriți să ajutați direct Adăpostul de animale din Baia Mare, pagina oficială de Facebook poate fi accesată AICI!

DirectMM.ro

Foto – stirileprotv.ro

Citește și

Bani pentru suflete: Târg de cărți caritabil pentru locuitorii fără glas din Baia Mare. „Bookuriile fără etichetă”, ajută-i să aibă stăpâni iubitori


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.  1. […] Bookurie fără etichetă: Peste 3.200 de lei donați de băimăreni pentru câinii de la adăpost. … […]

Lasă un comentariu